פורסם 2006 ביוני 1419 שנים התקנתי את המשחק והוא איטי רצח הכבר בקושי זזואני לא יודע מה לעשות יש לי מחשב חדש
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר יש לי פנטיום 4 חדש כרטיס מסך 128 מעבד 3.0 פנטיוםהגדרות רגילות לא שיניתי כלוםוהדרייברים מעודכנים
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים אצלי זה עובד סבבה על הגדרות גבוהות, אבל יש לי באג עם התאורה והצללים, הם עוברים דרך קירות ודמויות, למישהו נוסף זה קרה?ומתי לעזאזל Nvidia תשחרר דרייברים חדשים? מסוף מרץ לא ראיתי דרייבר חדש באתר שלהם, ואני לא מת על גרסאות בטא וגרסאות שוות שאפשר להוריד מהאינטרנט...לפותח הדיון, בלי להעליב, ניכר כי אתה לא מבין מה אנחנו רוצים ממך כשאנחנו שואלים "איזה כרטיס מסך יש לך". Asus היא אולי החברה שמשווקת אותו, והזיכרון על כרטיס המסך לא אומר כלום, כי יש כרטיסים עם 128 מגה שטובים פי כמה וכמה מכרטיסים עם 512 ולהפך. איזה דגם יש לך, על מה הוא מבוסס, ATI או Nvidia?לATI יש את סדרת הRadeonלNvidia יש את סדרת הג'יפורסתבדוק במאפיינים בשולחן העבודה בחלק של התצוגה
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר אני לא במין בגרוש אבל זה מה שאני יכול לתרום לכםASUS RADEON A9200SE ATI
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים כן... תנסה להוריד בהגדרות את הגרפיקה למינימום, יכול להיות שאז תוכל לשחק נורמלי, אם כי זה יראה כמו תכולה של אסלה בערב שבת אחרי שכולם אכלו ג'חנון וחמין.
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחשב חדש? עם 9200SE? שאלוהים יעניש את כל החנויות שעושות כאלו דברים לאנשים , פשוט עצוב .
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר חבר'ה שכחתי להוסיף שהתקנתי את המשחק לתוך כונן עמוס יכול להיות שיש לזה קשר
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים העכבר שלך זז לאט לא בגלל שהוא דפוק או משהו..פשוט כל תזוזה קשה למחשב שלך להחזיק גרפיקה כבדה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.