עבור לתוכן

nvidia X200 ב-2500 שקל

Featured Replies

פורסם

חבר שלי המליץ לי לקנות באיזו חנות כרטיס מסך של nvidia, עם 64MB זיכרון מדגם radeon X200 pro עם חיבור PCI ללוח אם. הוא אמר לי שזה כרטיס ממש טוב וזול ואפשר לקנות אותו רק ב-2500 שקל. הבנתי שאני אוכל להריץ איתו משחקים ממש חדשים על ההגדרות הגרפיות הכי גבוהות שיש. כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה או שכדאי לקנות כרטיס אחר?

פורסם

אולי הכוונה ל X300 פרו .. כי אין X200... (יש משהו דומה אבל זה כרטיס מובנה..)

זה כרטיס של ATI לא nvidia .

הוא לא מריץ כלום על הגדרות שגבוהות ממינימום וגם זה במיקרה הטוב... בטח לא עם 64 MB ו 4צ"ע... ;)

הוא לא שווה יותר מ350 כחדש לדעתי בטח שלא 2500 :lol::screwy:

אני אישית ההיתי מפסיק ליקרוא לאותו בחור חבר...

פורסם

^^^^

מישהו ממורמר שמנסה להשחית את האתר ע"י הורדת הרמה? ::)

(אני מדבר על מי שפתח את הת'רד)

לא רוצה לזלזל, אבל זה ממש נראה כאילו הוא מנסה בכוונה לתקוע מושגים לא קשורים כדי להראות "לא מבין"... ;)

פורסם

?!

אפשרויות :

א. בדיחה .

ב. 0 מיותר .

פורסם

לא יודע.. יש משהו במה שאתם אומרים... :-\

אבל אני מנסה להיות רציני לפחות בתגובה הראשונה.. :hat:

פורסם

BANNNN

מישהו ממורמר שמנסה להשחית את האתר ע"י הורדת הרמה? ::)

פורסם

לי הוא רק ניראה נוב

לפותח הדיון

1-או שחבר שלך טמבל או מניק או שלא הבנתה נכון מה הוא אמר לך

2-אם התקציב שלך 2500 שקל תגיד איזה מיפרט יש לך ונמליץ לך על כרטיס מסך טוב לתקציב מיפרט וצרכים

פורסם

^^^

גם אתה נפלת בפח :'(

פורסם

חבר שלי המליץ לי לקנות באיזו חנות כרטיס מסך של nvidia, עם 64MB זיכרון מדגם radeon X200 pro עם חיבור PCI ללוח אם. הוא אמר לי שזה כרטיס ממש טוב וזול ואפשר לקנות אותו רק ב-2500 שקל. הבנתי שאני אוכל להריץ איתו משחקים ממש חדשים על ההגדרות הגרפיות הכי גבוהות שיש. כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה או שכדאי לקנות כרטיס אחר?

כן, לך על זה

אחלה של כרטיס מסך :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

הבן אדם הכי משועמם שיש..מנסה להיות טיפש?! :s05:

עכשיו רציני... שמע שמע אני במקומך היתי קונה במקום הכרטיס מסך תא גזים ונכנס לתוכו ומשהו מאוד מפתיעה יקרה לך :P

פורסם

מה אתם צוחקים הוא לא מבין למה לצחוק תמליצו לו על כרטיס ותגידו לו שחבר שלו אתם לא יודע

פורסם

הוא מבין מצוין

שים לב לקטעים שהדגשתי בהודעה שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים