עבור לתוכן

הדרייבר BETA ForceWare 91.31 הרס לי תכרטיס מסך צריך עזרה דחוף !!!

Featured Replies

פורסם

יש לי 6600 256MB וליפני כמה זמן הורדתי את ForceWare 91.31 ואז אחרי ההתקנה שחזרתי לXP אז קיבלתי הודעת שגיע שהוא אמר לי שהSIL שלי

לא מוגדר טוב ויש לי ביכלל AGP 8X ואז ניכנסתי לכמה מישחקים ואני רואה שהגרפיקה ניראת כאילו יש לי איזה GF4MX הגרפיקה הייתה כזו גרוע אז מחקתי תדרייר

וחזרתי לדריבר הקודם שלי ואז המישחקים ניראים אותו דבר כמו שהם היו ניראים ב BETA ForceWare 91.31 ואז מחקתי תדרייבר ואז אחרי שחזרתי ל XP

הישתמשתי בתוכנה Driver Cleaner Pro כדי שימחוק ת'שאריות ואז אני מתקין דרייבר אחר ואז אותוו דבר

אגב!!! יש את אותה בעיה לבנאדם הזה :http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=186212

אז אנשים תעזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי את כול מה שאני יודע וזה לא עזר אז אני מבקש את העזרה שלכם

ובבקשה אל תגידו לי לפרמט כי זה הדבר האחרון שאני חושב עלו

תודה לעוזרים

פורסם

ניסיתה להגדיר מחדש את ההגדרות במשחק ? קרה לי אותו דבר כמו שאתה מתאר ב Oblivion זה פשוט הוריד את ההגדרות למינימום...

בדר שני עזוב את ה דריבר הזה.. גם פוגע/לא משפר ביצועים וגם עהלה לי את הטמפ' של הכרטיס ב 10 מעלות!!!

חזרתי לבטא הקודם.. 84:43 והכל עובד 100%

פורסם
  • מחבר

כן אחיי ניסיתי וזה לא עזר אגב כול המישחקים שאני משחק הם על 1024X768 HIGH או 1280X1024 HIGH

פורסם

ניסית להסיר אותו מלוח הבקרה? זה מה שעשיתי וזה עזר. אם המצב ממש חמור אתה יכול לעשות שחזור מערכת

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את שיחזור המערכת 1000וזה לא עזר לא משנה מה ואים אייזה דרייבר אני מישתמש הגרפיקה ניראת גרוע כפי שהייתה לי בדרייבר BETA ForceWare 91.31

פורסם
  • מחבר

ניסית להסיר אותו מלוח הבקרה? זה מה שעשיתי וזה עזר. אם המצב ממש חמור אתה יכול לעשות שחזור מערכת

היה לך גם את BETA ForceWare 91.31 ?ושאתה אומר להסיר אותו מלוח הבקרה אתה אומר שאני ימחוק את הדרייבר שלי דרך אפשרויות מערכת יכנס לשם של הכרטיס שלי

ואז לילחוץ uninstall ?

אגב!!! אני מישתמש עכשיו בדרייבר 84.21 וניסיתי עוד דרייברים ומאז שהתקנתי את דריבר BETA ForceWare 91.31 זה ככה לא משנה אייזה דרייבר מותקן לי במחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים