פורסם 2006 ביוני 1419 שנים יש לי כרגע בבית מחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לADSL במחשב מותקן עוד כרטיס רשת אבל אין לו שום חיבור WIFIלא מזמן קניתי מחשב נייד עם WIFI במחשב הנייד יש יציאה של כרטיס רשת רגילאני רוצה לחבר את המחשב הנייד לאינטרנט בבית. אני יוכל לחבר את הכרטיס רשת הנוסף במחשב בבית למחשב נייד כדי לחבר אותו לאינטרנט?או שעדיף לי לקנות ראוטר שיחבר את שני המחשבים?כמה תעלה לי כל אחת מן האופציות ומה עדיף מבחינת נוחות?
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים נוחות ומחיר - הכל תלוי בךאתה יכול באמת ליצור ICS , ויש לך מדריך מעולה בסטיקי של הפורום איך לעשות את זה(לחבר באמצעות הכ.רשת הנוסף)או שאתה יכול לקנות נתב קווי או אלחוטיקבל עובדה : בכל נתב אלחוטי שתקנה, יהיו גם חיבורים קוויםכלומר אין מניעה מלקנות נתב אלחוטי, לחבר אותו בכבל למחשב הנייח, ובאלחוט לנייד.נוחות - אני מאמין שהכי נוח יהיה לקנות אלחוטי, ככה תוכל לגלוש בסלון, בחדר, בשירותים ובמטבח, לחבר את הנייד למה שתרצה בבית... וכו'מבחינת מחיר - הכי זול ICS דרך כ.רשתאח"כ נתב קוויואז אלחוטי (למרות שיש גם אלחוטיים זולים יותר מקוויים מסויימים, תלוי בחברה ובדגם)
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים שים לב שרשת קווית מהירה יותר, יציבה יותר ובטוחה יותר מרשת אלחוטית. היתרון הוא בניידות ובקלות ההתקנה - כך שאם אתה לא צריך את היתרונות הללו אז רשת חוטית היא עדיפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.