עבור לתוכן

קונה בסופו של דבר xbox360 צריך המלצות.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למה פראייר....בהנחה שהמכשיר מוזמן מהארץ...

רק המכשיר עולה 3800 שקל מסכים איתי.....כל משחק היום עולה בן 450 ל500 שקל......מכשיר +2 משחקים זה כבר 4800 שקל ואני הזמנתי פריצה+3 משחקים ב4700 שקל ככה שפראייר אני לא ממש....

לגבי הps רציתי בהתחלה להזמין אותו אבל לשלם על מכשיר כל כך מיושן 1800 שקל בשביל מכשיר+צ'יפ כרטיס זיכרון(ועוד לא דיברנו על משחקים) זה פראייר..

• תגובות 50
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אבל אם תמליצו לי על חנויות שמוכרים משחקים צרובים(אם יש כאלה) אני ישמח תמליצו בפרטי חחחחח....גם אתרים להורדה בשלב יותר מאוחר יבואו בחשבון..:)

פורסם

מה הקשר קניתי אותו לפני 3 שנים במחיר 2500 בערך וכמו מפגר קניתי את הג'יטאי סאן אנדרס ב350 שקל כמו פראייר מפגר

איך השלטים של האקסבוקס

פורסם
  • מחבר

אמרתי מקודם שעוד לא קיבלתי את המכשיר אני יקבל אותו בשני-שלישי(ההזמנה בוצעה היום ישלחו את המכשיר רק בראשון)

אני יעלה סיקור על המכשיר כולל תמונות ביקורות וכו'....אני לא אמרתי שאתה פראייר אבל יצא לי עסקה לא רעה עם הפריצה והמשחקים......הפריצה מיועדת לעוד כמה חודשים שהמכשיר יהיה חזק יותר בשוק...כרגע נסתפק ב3-4 משחקים....

פורסם

סבבה אני מחכה לסיקור :)

פורסם

עוד קצת המלצות

בתור בעל XBOX דור קודם אני רוצה לומר לך שזו מכונה מדהימה ולא תצטער

שנית

אני ממליץ לך לברר אם יש גירסה של CRIMSON SKIES, נכון שהמשחק ישן אבל זה סימולטור המטוסים הכי טוב שיש

כמובן אל תפספס את GHOST RECON במחשב זה נראה מדהים אז באקסבוקס בכלל

אני מאוד מקווה שיש לך פלסמה שתומכת 1080I ומערכת סראונד

כמובן FARCRY, NINJA GAIDEN BLACK, NBA STREET V3

ן NFS MOST WANTED

אני ממליץ לקנות את גרסת הפרימיום שיכולה לקרא גם משחקים של האקסבוקס הקודם (המשחקים זולים ויותר ובחלקם לא תראה הבדל)

תתחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים