עבור לתוכן

SILVERLINE DVD-R רק X4?

Featured Replies

פורסם

חבר שלי בדק את הדיסקים של SILVER LINE לפני כמה שבועות והם אכן באיכות ירודה - קודם כל קוד המדיה מזוייף (מה שמוכיח את הטענה שהם נטשו את RITEK לטובת INFOMEDIA), הדיסק קיבל ציון 67 ב-CDSPEED עם כמות שגיאות קריטיות די גבוהה ובנוסף לכך בדיקה באתרים שמתמחים בדיסקים לצריבה מראה ש-INFOMEDIA זו אכן מדיה גרועה.

oba3k - זכותך המלאה לא להאמין לאתרים שמתמחים בצורבים ובדיסקים (יש שם אנשים שעובדים בתעשייה של הצורבים ושל הדיסקים ועם ניסיון של צריבה על אלפי ועשרות אלפי דיסקים. כנראה שזה לא יספק אותך ואתה מעדיף לחשוב שאתה צודק וכולם טועים. זכותך) אך אנא אל תטעה אחרים ואל תגרום להם לעוגמת נפש כאשר התמונות של האחיין שלהם לא יפעלו במחשב אחרי שנה או שהמשחק שהם גיבו לא יעבוד.

פורסם

לי זה עובד. לכן לי זה מספיק.

אני לא אומר שאין דיסקים יותר טובים (אני גם לא אומר שכן). אבל הדיסקים של סילבר ליין עונים על כל הקריטריונים של המשתמש הממוצע (לפחות שלי וזה מניסיון שלי), ולכן אני ממליץ עליהם.

פורסם

oba3k - זכותך המלאה לא להאמין לאתרים שמתמחים בצורבים ובדיסקים (יש שם אנשים שעובדים בתעשייה של הצורבים ושל הדיסקים ועם ניסיון של צריבה על אלפי ועשרות אלפי דיסקים. כנראה שזה לא יספק אותך ואתה מעדיף לחשוב שאתה צודק וכולם טועים. זכותך) אך אנא אל תטעה אחרים ואל תגרום להם לעוגמת נפש כאשר התמונות של האחיין שלהם לא יפעלו במחשב אחרי שנה או שהמשחק שהם גיבו לא יעבוד.

עזוב אין בכלל על מה להתווכח, הוא תיכף יגיד שיש לו FX5200 וזה אחלה כרטיס מסך... מה, זה מריץ את המשחקים שלו.

פורסם

האמת גם אני מרוצה מדיסקים של סילברליין בערך 4 \ 5 שנים אני משתמש בהם , אבל רק כ CDR

והם פשוט סבבה של דיסקים , מבחינתי

לדי וי די -R אני משתמש במדיות של HP , בינתיים אף צריבה לא נכשלה , ואני צורב על X8

אבל טוב שהזהרתם אותי לגבי סילברליין בתחום של די וי די .

אגב איזו חברה מומלצת לצריבה עם צורב די וי די? ואיך הHP שלי נחשבים? (dvd -r 4.7 GB ).

פורסם

עזוב אין בכלל על מה להתווכח, הוא תיכף יגיד שיש לו FX5200 וזה אחלה כרטיס מסך... מה, זה מריץ את המשחקים שלו.

אתה יכול לראות במפרט שלי שיש לי 7600GT :smile1:

אבל זה יותר כמו שאני אגיד שה3800 הוא אחלה מעבד, ואתה תגיד לא! רק FX60.

האמת גם אני מרוצה מדיסקים של סילברליין בערך 4 \ 5 שנים אני משתמש בהם , אבל רק כ CDR

והם פשוט סבבה של דיסקים , מבחינתי

לדי וי די -R אני משתמש במדיות של HP , בינתיים אף צריבה לא נכשלה , ואני צורב על X8

אבל טוב שהזהרתם אותי לגבי סילברליין בתחום של די וי די .

אגב איזו חברה מומלצת לצריבה עם צורב די וי די? ואיך הHP שלי נחשבים? (dvd -r 4.7 GB ).

פעם אחרונה שאני שאלתי על HP אמרו לי שהם יותר גרועים מסיטידיסק.

אבל שוב, לא צריך מרצדס, סובארו גם תיקח אותך מא' לב' ותהיה גם יותר אמינה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים