עבור לתוכן

SILVERLINE DVD-R רק X4?

Featured Replies

פורסם

החבילה הכחולה של סילברליין.

בנתיים 2 צורבי דיוידי (של LG שניהם אגב) נתנו לי מקס של X4 למרות שעל הדיסקים רשום X8.

מה אני מפספס?

פורסם

דיסקים קקה.

רק בעזרת עדכון קושחה לא רשמי זה ייתן לך לצרוב במהירות 8X.

הצורב מגלה שאילו דיסקים באיכות נמוכה לכן הוא מעדיף לצרוב אליהם במהירות 4X ולא 8X שהצריבה תעבור חלק.

פורסם

אותה בעיה עם צורב של NEC...

פתרון...תקנה דיסקים אחרים...

פורסם

אותה בעיה עם צורב של NEC...

פתרון...תקנה דיסקים אחרים...

לא רק עם NEC חבר שלי עם LG גם עם אותה בעיה...

פשוט דיסקים של 1.90.....

פורסם
  • מחבר

הייתי בטוח שהסילברליין נחשבים טובים.

יש להם סוג אחר? +R אולי?

פורסם

לי יש קשוחה רשמית וזה נותן לי לצרוב על DVDים כאלה פי 8.

יש לי CDR של SILVERLINE שהחזיקו שנים. וגם הDVDים שלהם החזיקו לי כבר שנתיים.

תפסיקו לומר שטויות. הדיסקים באיכות מצוינת.

פורסם

גם לי זה נתן X8 אבל לפי זמן הצריבה זה צרב ב X4....

פורסם

אחרי הפאשלה עם סיטידיסק והX16 בדקתי.

וזה נתן X8.

פורסם

תפסיקו לומר שטויות. הדיסקים באיכות מצוינת.

תפסיק אתה לדבר שטויות, גם אני משתמש בדיסקים SILVERLINE ל CDR, אבל ל DVD אני אפילו לא מעז לגעת בהם.... איכות ירודה... אבל תעשה מה שבראש שלך רק אל תטעה אחרים.

פורסם

מעל שנתיים של שימוש ב3 צורבים שונים, מאות דיסקים. לא היו לי שום בעיות עם דיסקים שאוחסנו כראוי.

לי אישית זה מספיק כדי לקבוע שהם באיכות מצוינת.

פורסם

יופי לך, סילברליין לא היו infocrap כל הזמן, זה רק בשנה האחרונה.... באמת שנמאס לי להסביר כל פעם מחדש, אם אתה לא יודע מה זה סילברליין (infomedia) מספיק להריץ חיפוש באתרים שמתמחים בדברים האלו (cdfreaks, cdrlabs וכו...).

פורסם

IF IT AINT BROKEN DONT FIX IT

מה אני צריך מDVDR יותר מזה שהוא יצרב במהירות שרשום עליו, יקרא בכל כונן ולא יתקלקל? כלום.

כנראה אתה צריך עליו גם תווית של VERBTAIM, וחור בארנק. תהנה.

פורסם

או, ברוך השם, אז לא איכפת לך מאיכות המדיות, אז אני חוזר ואומר אל תטעה סתם אנשים, סילבריין כיום הם דיסקים באיכות דיי ירודה, לא כולם צורבים איזה סרט מסכן שלא יראו אותו שוב, ישנם אנשים שצריכים שהמדיות יחזיקו מעמד שנים.

לפני שאתה מדבר שטויות פעם הבאה, תריץ חיפוש, לא רק פה, אלא באתרים שמתמחים בדברים האלו.

חור בארנק? טוב, רואים שלא עשית חיפוש ולא יודע על מבצעי אופיס דיפו... אני את שלי אמרתי.

פורסם

מזה איכות המדיה אם לא 3 הפרמטרים שרשמתי?

אף מדיה מתוך המאות שצרבתי של סילברליין לא התקלקלה לי (אם אוחסנה במחזיק דיסקים שלי).

יש לי מדיות שהחזיקו שנתיים(זה הזזמן שיש לי צורב).

אני לא מבין למה אתה אומר שהם גרועות. וכל האתרים שמתמחים בדברים האלה יכולים לקפוץ לי. אני מאמין למה שאני רואה ורק בשבילך הרצתי את 2 הדיסקים DVD הראשונים שצרבתי והם עבדו מצוין.

המבצעים של אופיס דיפו בכלל לא זולים.

פורסם

טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים