פורסם 2006 ביוני 1319 שנים ב"ה שלום חברים ההתלבטות היא בין צורב NEC בדגם החדש NEC 4570A x 16 DUAL LAYER שתומך גם ב DVD-RAM שמי יודע מתי נשתמש איתו אם בכלל ... לבין צורב ASUS בדגם ASUS DRW-1608P2 מעיון ברשת התברר לי שרוב האנשים מרוצים מ 3550A של NEC ככה שמסתמה גם הדגם הזה החדש יהיה בהתאם כידוע לחברת NEC אבל ה ASUS מגיע עם באנדל שלם לעומת NEC בקופסא והוא גם צורב מאוד טוב חוץ מפה ושם שראיתי שלא צורב על DVD-RW על פול מהירות יעני רק על 4X ומטה ... שזה לא הכי משנה ההתלבטות קשה והסכום דומה מה דעתכם חברים יקרים :s05: אסף.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר OK מקובל עלי ASUS בתחום הזה לא הכי מוצלחים האם ל NEC הדגם החדש ידועים בעיות מסוימות או שהוא מצליח כמו 3550 הקודם ? אם היה LITE ON זה היה נחמד גם
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מאז ה 3500, כל גירסאות של ה NEC ממש טובים (להוציא את ה 3520 שהיה פושר), אין מה לטעות... פאשלות? תמיד יש בכל הצורבים, חלק מהצורבים אוהבים סוג של מדיות שחלק אחר של הצורבים לא כל כך אוהב.אם אתה הולך על מדיות איכותיות, אין לך מה לדאוג.
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר תודה חבר יקרהצורב לבן דוד שליואמרתי לו כבר מההתחלה NECרציתי עוד חוות דעת ומסתבר שכולם אומרים NECכמובן יש פשלות למשל על צורב של ASUS קראתי שהוא לא מצליח להגיע למהירות 8Xבצריבה מדיה של DVD -RW ועובד רק מתחת ל 4X שזו פשלה רצינית לפי דעתי !בכל אופן הבן דוד הזה עקשן הוא רוצה בכל זאת ASUS חחחלמרות שעולה לו יותר ב 50 שח ולמרות שהוא יודע שאני מבין בתחום ועוסק בותראה מה שם עושה לרווחים מעווט את כל המוח של הבן אדם רק בגלל שהיה לו ASUS מאז שקנה תמחשב צורב רגיל ....
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מדיות DVDRW במהירויות יותר גבוהות מ 4X אין להשיג בארץ, אז ככה שאי אפשר להגיע למהירות 8X.
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר זה לא הרעיון בשלב מסוים גם זה יגיע אולי ...אני מדבר על הרעיון ש ASUS מתחייבת למשהו שלא עובד בעצםוזה לא ישר לעשות מעשה שכזה שירשמו שהצורב תומך 4X לא מתאים לחברה כמו ASUS כזה פשלות !בכל אופן אני לא אוהב להתווכח הרבהשייקח ASUS ויהיה מה שיהיה יעשה איתו שיהיה לו לבריאות ...
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים לא מדוייק, ASUS (כל חברה אחרת גם) נותנת את המפרט של הצורב, אתה כמובן צריך מדיות שיתמכו במהירויות האלו ע"מ להגיע למהירויות הנ"ל.
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר אז אני מסביר לך שהצורב הנ"ל של ASUS עבר סקירה עם מדיה מתאימה כמובן זה הכל בכל אופן בסוף לא היה ליבואן צורב לבן רק שחורוהבן דוד לא רצה שחור אז הוא החליט לקחת NEC לבן חחחאיזה ראש כורדי זה לא יאמן ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.