עבור לתוכן

palit x800gto agp- קצת מוזר...

Featured Replies

פורסם

לי יש את הX800 GTO של Palit והכרטיס עצמו, לדעתי לפחות, ואחריי מחקר מעמיק, הרבה יותר שווה את המחיר ומוצלח בכלל מה6800 GS. תסמוך עליי.

מה שכן, אני הייתי חייב לקנות קירור חדש לכרטיס מסך בגלל שהקירור של Palit פשוט על הפנים. זה עולה בין 150 ל250 ש"ח.. תלוי כמה קר אתה צריך אותו ואם אתה רוצה לעשות OC.

אם תרצה ביקורות ממני ובכלל מידע על הביצועים של הכרטיס תדבר איתי בפרטי, אני אעזור לך בכיף..

אישית לדעתי הכי כדאי לקנות את הגירסא של Sapphire ב1200 ש"ח+- ולקבל קירור טוב ולפעמים אנשים גם מצליחים לפתוח בו צינורות.

פורסם

אכן הקירור לא משהו...

ושווה לקחת X800GTO של SAPPHIRE כמובן גרסת הFireblade ולא הGTO הרגיל...

אם היה אותו בפחות מ1000ש"ח זה היה שווה מאוד...

אך כמובן שנדבוק במציאות קח לך את הGTO של Palit אם אין ברצונך לעשות לו C@ אז אין שום בעיה של קירור כי בשביל C@ צריך קירור טוב יותר...

עד 800ש"ח אין שום כרטיס אחר ששווה ביצועים לו...

פורסם
  • מחבר

טוב תודה :P...אני גם לא גיימר קציני ואני בעיקר עורך באפטר אפקטס ו 3DSMAX אז אני מקווה לראות שיפור מה5200.

ואני גם לא מתכוון לעשות אוברקלוק אבל אני כן אצטרך לקנות ספק אז אני אלך על הHEC 400 TRT

פורסם

לך על FSP או אנרמקס

פורסם
  • מחבר

הHEC לא יספיק?

ואני יראה שיפור בתוכנות גראפיקה נכון? זתומרת לא צריך איזה QUADRO כדי לראות שיפורים במהירות רינדור?

פורסם

לא כדאי לך לקנות PALIT

יש המון חברות איכותיות בשוק וטובות עם אחריות טובה יותר

ותקבל כרטיס אמין יותר

למה לך לזרוק תכסף למקום סכנה ?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הזה הוא רק זמני כי אני יקנה מערכת PCIE עוד כמה זמן..אז אני לא רוצה להוציא הרבה כסף

אז אני מעדיף כאן מחיר על אמינות

אבל הכרטיס מסך גם משפיע על מהירות הרינדור בתוכנות כמו אפטר אפקטס?

פורסם

הכרטיס מסך משפיע על דבר שקשור לתצוגה

מעבר לזה תקנה מעכשיו מחשב PCIE אין טעם לזרוק כסף על AGP כשאתה כבר בשלבי תכנון ...

פורסם
  • מחבר

את המערכת החדשה אני קונה עוד שנה שנתיים...ויש גם רכיבים במחשב שלי שאני יעביר לחדש כמו זיכרון וספק

פורסם

אחי נראה לי אתה חיי בפלנטה אחרת או מה ?

עוד שנה שנתיים החלקים שיש לך במחשב הנוכחי יהיו כמו הרכיבים שלפני 2 שנים אם אתה זוכר את SDRAM וחבריהם

כבר היום עוברים ל DDR2 ושנה הבאה מתוכנן לעבור ל DDR3 אז על מה אתה מדבר בכלל ?

ציין בבקשה איזה מערכת יש לך !

פורסם
  • מחבר

MSI Neo 865

Intel Pentuim 4 Prescott 2.8 Ghz

MSI 5200FX

350W Generic PSU

512 mb ram PC3200

פורסם

כמו שאמרתי שום חלק מהמחשב הזה לא יעבור למחשב חדש בעתיד חבר ...

וספק כבר עכשיו אולי תצתרך להחליף במידה והוא לא יחזיק לך תכרטיס החדש שתקנה ...

זיכרון אתה צריך עוד 512MB כדי להנות ממשחק חלק במשחקים חדשים ושלא כל חצי דקה יהיו לך טעינות לזיכרון וירטואלי

מעבר לזה יש לך מחשב טוב אני לא הייתי משקיע במקומך על כרטיס חדש כמו X800GTO

הייתי מחפש כרטיס X850XT לדוגגמא או X800XL או דומיהם יד2 בפחות מ 1000 שח ....

פורסם
  • מחבר

יד שניה זאת לא אפשרות בשבילי...אבא שלי לא מסכים לי לקנות כרטיס יד שניה אני חייב לקנות מחנות...טוב אז אני כבר די סגור על הX800GTO וHEC400 TRT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים