פורסם 2006 ביוני 1319 שנים היום אני מתעורר בבוקר עם רצון עז לשחק ב GTA SA שלי. אני מכניס את הדיסק ל DVDROM שלי ומגלה שין AUTORUN דרך כניסה ידנית לדיסק אני מגלה בשגיאה שחסרים קבצים הוצאתי את הדיסק ולמרבה הצער גיליתי שירטות עליו...טוב כבר לא היה מה הפסיד אז התחלתי לעשות בו ניסוים. הניסוי הראשון היה לשים שמן סויה על הדיסק - לא עזר . לקרת זריקת הדיסק לפח אני מגלה לפני את ג'ל הגילוח שלי...טוב נו מה כבר יש להפסיד...שמתי טיפה ג'ל גילוח על הדיסק וניגבתי אותו ביסודיות עם נייר טואלט. ולא האמנתי למראה עיניי הדיסק עובד כמו חדש , ג'ל הגילוח סתם את השריטות שעל הדיסק והדיסק עובד בלי בעיות אולי באופן זמני אבל עדדין הספקתי לעשות לו גיבוי על ה HD שלי .
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים השריטות בתחתית הדיסק לא כל כך קריטיות אם הן לא עמוקות אל רק שטחיות... מה שיותר חשוב הוא שגב הדיסק שלם וללא פגע
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים בחור יצירתי אתה... איך לעזאזל חשבת על שמן סויה???? זה כאילו דבר ידוע ששמן סויה עוזר לנקות דיסקים? ונראה לי שהתכוונת לחברת EDGE ג'ילט יותר טוב! סתם...
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים ידוע שוזליון עובד מעולה על דיסקים.אבל זה לא ממש פתרון קסם, לפעמים זה עובד ולפעמים לא.אפשר לנסות גם לנקות עם אלכוהול רפואי (70%-90%) אבל תנו לו להתאדות לחלוטין לפני שמכניסים חומר דליק לכונן!
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים איזה בעסה.... אני אישית משתמש במכונת גילוחטוב לאבא שלי יש ג'ל גילוח של NIVEA נראה איך יעזור....
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים למי שלא הבין איך זה עובד:כאשר יש שריטה עמוקה, קרן הליזר נשברת עוד לפני שהיא מגיעה לשכבת המידע, ואז המידע לא קריא.השיטה שHiperPsY השתמש אינה אידיאלית, מומלץ להשתמש בנוזלי פוליש מתאימים לכך, למשל נוזלי פוליש לפלסטיק רגיש של 3M.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים כן אבל כל עוד זה לא גורם נזק לכונן/צורב אז אין ממה להתרגש...אבל מה הקשר של שמן סויה בין כל הבלאגן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.