פורסם 2006 ביוני 1219 שנים סתם רציתי להראות לכם איזה קפיצה טכנולוגית עצומה עברנו ב-5 שנים האחרונות בתחום המשחקים... שימו לב-בסוף שנת 2000 החברה CRYTEK פירסמה תמונות מהמשחק החדש שלה,שכונה בזמנו "X-isle"...המשחק הזה בסופו של דבר בוטל,ובמקומו פותח FAR CRY על קונספט דומה....אבל בכל מקרה-המנוע של איקס אייסל הוא האבא של המנוע הגראפי של FAR CRY והנה התמונות שפורסמו בזמנו,שנחשבו למדהימות מבחינה גראפית,ואני זוכר שאני ממש התלהבתי מהגראפיקה....מה שקשה להגיד היום...המשחק נראה זוועה ועכשיו-בהשוואה למנוע הCRY ENGINE 2....5 וחצי שנים אחרי
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים וואלה יש התקדמות אבל אני חושב שב5 שנים , היו יכולים לפתח את זה הרבה יותר ולהגיע להרבה יותר הסייגים.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים וואלה יש התקדמות אבל אני חושב שב5 שנים , היו יכולים לפתח את זה הרבה יותר ולהגיע להרבה יותר הסייגים. חבל שאתה לא היית בצוות הפיתוח שלהם, אחרת הם היו מתקדמים בהרבה... :
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים אם מדברים על עוד 5 שנים...היו הרבה פיתוחים של משקפיים במקום מסך, מציאות מדומה וכו'. אני זוכר שקראתי איפשהו שהיתה בעיה של סחרחורת שאנשים מקבלים מזה שלא נפתרה. מישהו יודע משהו עדכני? יש פיתוחים חדשים בתחום? כי עם הגרפיקה של היום, זה צריך להיות לא פחות ממדהים.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים אתם שכחתם שזה לא רק התקדמות התוכנה, אלא גם התקדמות החומרה, ובמיוחד הדרייברים...
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים דרייברים = תוכנה.התקדמות דרייברים זה בעצם אופטימיזציה של התוכנה שתעבוד יותר טוב עם החומרה...
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים אני יודע שדרייברים= תוכנה.התכוונתי לזה שלא הייתה רק התפתחות של מנוע המשחק, אלא גם של הדרייברים, ולשכנע את החומרה לעשות את מה שהמנוע אומר יותר מסובך, או לפחות לא פחות חשוב, מהמנוע עצמו...
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים למי שלא שמע עדיין... אף משחק על מנוע הU3 לא שוחרר עדיין אבל מה צוות EPIC כבר החלו לעבוד על UNREAL 4!!!קראתי לפני כמה ימים כתבה על זה... תריצו בגוגל!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.