עבור לתוכן

רוצה לקנות Playstation2 צריך המלצות.

Featured Replies

פורסם

לאחי יש השבוע יומהולדת ולכן אני רוצה להפתיע אותו עם Playstation2 עכשיו אני מעוניין במכשיר עם צ'יפ טוב אבל לא במחיר מטורף...ראיתי כמה חנויות עם מיליארד סוגים של צ'יפים ואני כבר לא יודע מה לעשות...

ככה שהתקציב שלי הוא 1200-1300 כולל צ'יפ טוב.תודה!

פורסם

למען האמת לא ממליץ על לקנות כרגע PS2[כמו כל הפורום] כשהדור החדש של הקונסולות כבר פה.. שמישו אחר ימליץ לך,אבל זאת דעתי..

פורסם
  • מחבר

שמע זאת מתנת יום הולדת לא קנייה רצינית מה עוד שהכי לא משתלם זה לקנות את הקונסולות החדשות שכל משחק עולה 500-600 שקל...בזמן שאני משיג משחקים לps ב20 שקל...

פורסם

דרך אגב, עכשיו הזמן הטוב ביותר לקנות PS2. סוני בעצמה הודתה בעבר שמקדם המכירות הטוב ביותר ל PS1 היה ה PS2. למה? כי מחיר ה PS1 ירד וסוני מכרה המון קונסולות ואחרי זה גם המון המון משחקים, שמהם כידוע סוני עושה את הכסף. על הקונסולות היא לא מרוויחה ובחלק מהמקרים מפסידה.

ה PS3 צפויה לצאת בנובמבר אם אני זוכר נכון, ולכן כנראה שתהייה עוד הורדת מחירים אחת לפני או לקראת החגים בארה"ב כלומר הכריסמס. בכל מקרה ראיתי כבר בכמה אתרים PS2 ב 999.

פורסם

אל תשכחו שהפוסי 3 אמורה לעבוד על בלו-ריי כך שזו תהיה בעיה להשיג משחקים פרוצים בעתיד הקרוב לפחות בנוסף לכל הבעיות הרגילות

פורסם

אל תשכחו שהפוסי 3 אמורה לעבוד על בלו-ריי כך שזו תהיה בעיה להשיג משחקים פרוצים בעתיד הקרוב לפחות בנוסף לכל הבעיות הרגילות

אכן אכן...

אומרים שהבלו-ריי יכנס חזק לשוק רק בסוף 2009 תחילת 2010, עד אז הDVD הרגיל עושה ת'עבודה

בנתיים אני יחפש לך PS 2...

אוקיי, אחרי תחקיר קצרצר התבררש אתה צריך קצת יותר מיזה בשביל משהו איכותי (שני שלטים+ כרטיס זיכרון +משחק מקורי = 1650 ש"ח. מה הקטע במשחק המקורי לא הבנתי?! הרי יש לי צ'יפ לא?) אתה תצטרך קצת יותר.

אתה תמיד יכול ללכת לתחנה מרכזית תל-אביב ושם יעשו לך את זה בתקציב שלך, רק תיקח בחשבון שיש מצב שהעינית של הPS2 שלך תיתקלקל יותר מהר וזה אומר עוד בערך 500 שקל לאחר כמה חודשים... החלטה שלך.

פורסם

מי קונה היום PS2 ?? אם בא לך בוא ותגאל את שלי מייסוריו ותנקה לי את החדר ממנו על הדרך.. :lol:

אלק לשלם 1600 שקל על PS2.. הרגתם אותי. אני קניתי את שלי לפני שלוש שנים ב 1000 שקל - חדש. בארץ. כשהייתי בארה"ב בקריסמיס שעבר הוא נמכר ב 79 דולר וב 100 כולל שלט ומשחק.. אחי, חכה עוד איזה חודשיים שלוש בטח ייחלקו אותם בקניית ארוחת מק רויאל במק דונלדס..

פורסם

מי קונה היום PS2 ?? אם בא לך בוא ותגאל את שלי מייסוריו ותנקה לי את החדר ממנו על הדרך.. :lol:

אלק לשלם 1600 שקל על PS2.. הרגתם אותי. אני קניתי את שלי לפני שלוש שנים ב 1000 שקל - חדש. בארץ. כשהייתי בארה"ב בקריסמיס שעבר הוא נמכר ב 79 דולר וב 100 כולל שלט ומשחק.. אחי, חכה עוד איזה חודשיים שלוש בטח ייחלקו אותם בקניית ארוחת מק רויאל במק דונלדס..

אפשר לדעת איפה בארה"ב ראית את המחיר של 79 דולר? כי המחיר הרשמי של הקונסולה של סוני הוא 129 דולר וככה היא נמכרת בארה"ב. בדיוק בגלל שהיא עולה גם חצי מהמחיר של XBOX360 היא נמכרת מצויין.

פורסם

אני גם ביררתי בקשר לPS2 ולדעתי יקר מידי כרגע בארץ

כמו שאמרו בסביבות 1600 + ציפ +זיכרון

ביגלל זה אני מחכה לWII וזהו אולי אני יקנה PS2 שהוא יהיה ב1000 כולל הכל ויחרוש על RPG יפנים

פורסם

אפשר לדעת איפה בארה"ב ראית את המחיר של 79 דולר? כי המחיר הרשמי של הקונסולה של סוני הוא 129 דולר וככה היא נמכרת בארה"ב. בדיוק בגלל שהיא עולה גם חצי מהמחיר של XBOX360 היא נמכרת מצויין.

כן - קניון KING OF PRUSSIA ליד פילדלפיה (מדינת פנסילבניה) בחנות EB GAMES צמודה לדוכן שעבדתי.. (טלפון גם?)

פורסם

99.9 אחוז שהמכשיר שראית בקניון הזה הוא מחודש או משומש, אין סיכוי ש-EB GAMES מכרו PS2 בחצי מהמחיר הרשמי שלו באותה תקופה. גם אין שום הגיון כלכלי מאחורי מהלך כזה כי הם יפסידו המון כסף על כך...

פורסם

לא, אבל כתובת בשביל לקחת בחינם את שלך -בכיף :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים