עבור לתוכן

חיבור רמקולים לרסיבר, כיצד?

Featured Replies

פורסם

הרמקולים:

TAC DM-747

[הרמקולים במתנה ולכן אין לי תלונות]

הרסיבר:

שרווד [לא זוכר דגם מדויק]

הבעיה:

ברסיבר יש שני קצוות של חוט מחובר שיוצאים לכל רמקול [+ וגם -]

אבל ברמקולים יש לי שניים + ושניים -

איך אני יודע ברמקולים לאן לחבר?

פורסם

טוב איזה מזל שהיש אינטרנט טוב חיפשתי מידע על הרמקולים האלה בקיצור תראה

"הרמקולים מיועדים למערכות קולנוע ביתי במבנה סראונד

אך כמובן ניתן להשתמש בהם גם כך כזוג ולהפיק את מירב ההנאה מהצליל העוצמתי והאיכותי"

2 רמקולים וואפרים איכותיים וכן 2 סופט דום טוויטר בגודל של כ-3 סנטימטר לערך, לכל רמקול 4 ספייקים אחוריים איכותיים במיוחד

לרמקולים קורס אובר המחלק את התדר לכל רמקול -

ליצירת סראונד וצליל איכותי!

סאב וואפר מובנה

בנוסף לרמקול ישנו סאב וואפר צידי חזק במיוחד להפקת צליל נקי ועוצמתי

בקיצור מה שאני מצליח לומר לך זה שפשוט אחד מהם זה הסאב או המיד באס יותר נכון וכל השאר זה דברים אחרים ....

האמת עכשיו שאני חושב על זה אם זה היה סאב אז אמור ליהיות לזה יציאת כוח נפרדת כי הוא לא מקבל כוח מהמגבר !... כך לפחות זה ברמקולים שלי ובכל רמקול אפשרי בעל שם ...

כך שאין לדעת ! אתה בטח קיבלתה איזה דף מפורט , שם צריך ליהיות כתוב !... אם לא אז פשוט שחק עם זה ... תראה מה אתה מרגיש כי אף אחד לא יכול לדעת ...

פורסם

שני החיבורים מיועדים עבור bi-amping או bi-wiring.

על הרמקול אמורה להיות חתיכת מתכת שמגשרת בין הפלוס העליון לתחתון ובין המינוס העליון לתחתון, כך שמספיק שתחבר זוג אחד של חוטים בלבד.

פורסם
  • מחבר

אכן שכחתי לעדכן שיש גשר וחיברתי כבר

מה זאת אומרת ביי אמפינג או וויירינג?

חיבור רמקולים בטור במקום במקביל?

כי זאת התיאוריה שהייתה לי אחרי שראיתי את הגשר

פורסם

לא.

זה אומר שאתה מנתק את הגשר ועושה:

א. Bi-Wiring מאותה יציאה במגבר מושך 2 חוטים (2 לפלוס ו-2 למינוס, סה"כ) ומחבר שני פלוסים לשני פלוסים ושני מינוסים לשני מינוסים.

ב. Bi-Amping אתה מגביר כל אלמנט בנפרד, כלומר הפלוס והמינוס של הטוויטר מחוברים ליציאה אחת במגבר, והפלוס והמינוס של הוופר/מיד מחוברים ליציאה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים