עבור לתוכן

עזרה בחיבור הטלוויזיה למחשב

Featured Replies

פורסם

הצלחתי לעשות שיראו תמונה אבל אני רואה בשחור לבן

עשיתי מה שאומרים פה

http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=30&p_created=1096498220&p_sid=cORDvX9i&p_lva=28&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTYmcF9wcm9kcz0wJnBfY2F0cz0wJnBfcHY9JnBfY3Y9JnBfc2VhcmNoX3R5cGU9YW5zd2Vycy5zZWFyY2hfZm5sJnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9YmxhY2sgYW5kIHdoaXRl&p_li=&p_topview=1

אבל כשאני משנה את הסוג חיבור לחיבור בננה ולpal only שזאת השיטת שידור של הטלוויזיה שלי המסך של הטלוויזיה נהיה בצבע לשניה ואז חוזר לכחול כאילו הטלוויזיה לא מחוברת בכלל

למישהו יש פיתרון לזה?

פורסם

שינית את הערוץ בטלוויזיה?

נסה לחבר את המחשב במקום הממיר.

פורסם

אם אתה רוצה לראות סרט או משהו כזה אז אתה צריך להגדיר את המסך של הטלויזיה כראשי.. ואת של המחשב כמשני

פורסם

תנסה לרסט את המחשב , התצוגה אמורה לעבור לחלוטין למסך הטלוויזיה , אולי הכרטיס שלך לא תומך

twin view , אני חושב שיש עם זה בעיה בחלק מהכרטיסים , גם לחבר שלי זה לא פועל - ג'יפה 4 , אבל אותם דרייברים.

פורסם

אם אתה רוצה לראות סרט או משהו כזה אז אתה צריך להגדיר את המסך של הטלויזיה כראשי.. ואת של המחשב כמשני

לא חובה.

יש לי geforce 6600 ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי שאני יוכל לראות בטלוויזיה את מה שיש במחשב ..

יש לי כבל שצד אחד שלו הוא קצת אחר מהחיבור של העכבר והמקלדת למחשב וצד אחד שהוא חיבור בננה צהוב.

את החיבור בננה הצהוב חיברתי ליציאת video בטלוויזיה ואת הצד השני של הכבל חיברתי לכרטיס מסך בחיבור המתאים.

הדרייברים מזהים שהטלוייזיה מחוברת אבל שאני עושה בדרייברים שהוא יציג בשניהם לא רואים בטלוויזיה כלום

ואני בטוח שאני ביציאה הנכונה יש את יציאה מספר 1 שאליה מחובר ממיר דיגיטלי ואת יציאה מס' 2 שאליו מחובר הכבל.

ניסיתי גם עם ההגדרה תצוגה כפולה (dualview) וזה גם לא עבד

וגם ניסיתי את התוכנה tv tool והיא עשתה לי רק בעיות

הנה תמונה של מה שמוגדר בדרייברים:

http://img451.imageshack.us/img451/554/driver2gb.jpg

נסה את זה.

אם זה עדיין לא מראה כלום, תחליף ל-AV בטלויזיה.

פורסם
  • מחבר

לא חובה.

נסה את זה.

אם זה עדיין לא מראה כלום, תחליף ל-AV בטלויזיה.

הבעיה המוצגת שם היא לא הבעיה שלי.. הבעיה שם שמנסים לראות סרט ואיפה שאמור להיות הסרט יש שחור

הבעיה שלי היא שלא רואים בטלוויזיה בכלל ..

ויש לי 2 AV בטלוויזיה לAV 1 מחובר ממיר דיגיטלי ולAV 2 מחובר המחשב אבל בAV 2 אני לא רואה כלום..

פורסם

נסה לחבר את הממיר לAV2, רק בשביל לוודא שהכניסה עובדת.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לעשות שיראו תמונה אבל אני רואה בשחור לבן

עשיתי מה שאומרים פה

http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=30&p_created=1096498220&p_sid=cORDvX9i&p_lva=28&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTYmcF9wcm9kcz0wJnBfY2F0cz0wJnBfcHY9JnBfY3Y9JnBfc2VhcmNoX3R5cGU9YW5zd2Vycy5zZWFyY2hfZm5sJnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9YmxhY2sgYW5kIHdoaXRl&p_li=&p_topview=1

אבל כשאני משנה את הסוג חיבור לחיבור בננה ולpal only שזאת השיטת שידור של הטלוויזיה שלי המסך של הטלוויזיה נהיה בצבע לשניה ואז חוזר לכחול כאילו הטלוויזיה לא מחוברת בכלל

למישהו יש פיתרון לזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים