פורסם 2006 ביוני 1119 שנים שלום,לאחרונה אני מגלה בעיות אצלי בנורטון סיסטמוורקס 2006. אבל אין לי שום רצון לתקן אותו משום ששמעתי כבר הרבה פעמים שיש הרבה מאוד וירוסים שהוא לא מגלה, ועדיף לעבוד עם תוכנה אחרת.אז השאלה שלי היא איזה תכנה אתם ממליצים לי להשתמש בה?
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר אני מכיר את קספרסקי, אבל יש בנורטון כל מיני כלים מאוד מאוד חזקים שאני לא יודע אם חברות אחרות מצליחות להשיב עליהם...systemworksworm protectiongo back...מה אתם אומרים ?
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר אני רואה כאן כל מיני דבריםKaspersky Internet Security 6.0Kaspersky Anti-Virus 6.0Kaspersky Personal Security SuiteKaspersky Anti-Virus PersonalKaspersky Anti-Virus Personal ProKaspersky Anti-HackerKaspersky Security for PDAsכולם טובים מהמקבילים שלהם בנורטון ?
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים i have kaspersky 6 trail version and every day i change the time i meen clock one day back and ITS HELP!!! 30 days was over 2 days ago and i keep do that from 24 days left to 25 days LEFT :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים i have kaspersky 6 trail version and every day i change the time i meen clock one day back and ITS HELP!!! 30 days was over 2 days ago and i keep do that from 24 days left to 25 days LEFT :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: וואוו עזוב כתבתי תגובה אבל הפורום הדפוק של Hwzone דפוק בקיצור תלחץ על השעון "זמן אינטרנט" ותוריד את האפשרות שם
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים אני רואה כאן כל מיני דבריםKaspersky Internet Security 6.0Kaspersky Anti-Virus 6.0Kaspersky Personal Security SuiteKaspersky Anti-Virus PersonalKaspersky Anti-Virus Personal ProKaspersky Anti-HackerKaspersky Security for PDAsכולם טובים מהמקבילים שלהם בנורטון ?תבחר בין שניים הראשונים.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים אני אומר לך קח NOD32, אני שונא את קספרסקי- יש מלא בעיות איתה ...דווקא אני ההפך ,יסתכלתי על נוד אצל חברים שליוממש לא אהבתי אותו, יותר היה נראה לי ה-Krespskey
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים ואני משתמש בנוד כבר שנה וללא בעיות, ולפני שהשתמשתי בנוד ניסיתי את קספרסקי למשך שבועיים והוא פשוט הוציא אותי מדעתי.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים ואני משתמש בנוד כבר שנה וללא בעיות, ולפני שהשתמשתי בנוד ניסיתי את קספרסקי למשך שבועיים והוא פשוט הוציא אותי מדעתי.תן לי לנחש, השתמשתה בגירסא 5.... אז זהו שהיא הייתה גרוע...אבל 6 ממש מצויינת גם אני הייתי עם נוד32 עד שקספרסקי 6 יצא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.