עבור לתוכן

יש לי שאלה איזה מערכת קירור על גז מומלץ למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי הוא p4-3.0 ghrs 1mb presscot

והלוח אם שלי:asus p4p800 edeluxe

פורסם

מה זה "מומלץ"....

יש לך ארבע אופציות לערכות מוכנות מראש:

1. vapochill lightspeed- ערכה טובה, בין הנמכרות ביותר, קלה לשימוש. 850+ דולר ב-frozencpu

2. prometeia mach 2 gt- קצת יותר ביצועיסטית מה-vapochill, אבל באה בלי תוספות כמו מסך LCD. בערך אותו מחיר.

3. EMP K2- ערכה חזקה מאוד, 3448 ש"ח (די משתלם) - http://www./product_info.php?products_id=1168&osCsid=541def943c45ba44a462a52053b1cb88

4. cooler express, מחיר של אלף דולר לדעתי, frozen cpu- היתרון של המערכת הזו היא שהיא גם באה מוכנה מראש עם חיבור לשני כרטיסי מסך.

האופציה הכי משתלמת היא לקנות חלקים לבד ולהרכיב לבד... פרוייקט לקיץ ;)

מהסוג שאני מתכנן

הבעיה היא למצוא מישהו שיבצע עבורך את הרתכות וכל זה, זה די מסוכן.

למה לא תחפש קודם איזה קירור מים של swiftech או תרכיב לך אחד בעצמך שייתן ביצועים טובים בשליש מחיר?

פתרון יצירתי: תקנה bigtyphoon או משהו ושים אותו על מיכל גז, ככה תקבל קירור על גז.

פורסם
  • מחבר

אפשר אתר טוב למערכת קירור שלך גז ומים

פורסם
  • מחבר

אבל שמעתי שקירור של מים זה מאוד מסובך מהסיבה הפשוטה שזה מורכב ממים

פורסם

^^

חחחחח

גז יותר מסובך, הרבה יותר. אתה יודע בכלל איך הוא פועל?

כל חנות מחשבים טובה היום מוכרת קירור מים. למשל פנדה או נועה.

קירור גז אתה צריך להזמין מחו"ל frozencpu.com הם עושים משלוח לארץ, או לקנות מ-EMP שיושבים בבני ברק אם אני לא טועה.

פורסם
  • מחבר

אז אחי תוכל להגיד איזה מערכת קירור של מים איכותית והשם המלא שלה אתה מבין אני קצת חדש בזה ואם זה גם טוב:

Thermaltake BeeTle Cpu Cooler CL-P0086

פורסם

shai7654 , שים לב שהקפצות אסורות בפורומינו , בנוסף אני ממליץ לך לקרוא את חוקי הפורום כדי למנוע אי נעימות אופציונלית כמו אזהרה/נעילה.

פורסם
  • מחבר

סליחה

פורסם

אז אחי תוכל להגיד איזה מערכת קירור של מים איכותית והשם המלא שלה אתה מבין אני קצת חדש בזה ואם זה גם טוב:

Thermaltake BeeTle Cpu Cooler CL-P0086

זה לא קירור מים. כשאני אחזור מבצפר אני אתן לך רשימה של דברים.

מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

לזה אין בעיה אבל שזה יהיה בפרופורציות נכונות

פורסם

בפנדה יש ב-1600 שקל בערך קיט של swiftech apex, מערכת טובה מאוד, אתה יכול להוסיף בלוקים לכרטיס מסך ולצ'יפסט אם אין בערכה.

אם אתה רוצה לקנפג מערכת בעצמך, יש בפנדה לקנות רדיאטורים עצומים (וגם בנועה), משאבות- סוויפטק (יש בנועה), בלוקים (יש בשניהם), מים (יש בשניהם)...

אם אתה יותר אקטסימיסטי מאשר קירור מים אולי תהיה מעוניין בקירור פלטייר (TEC)

פורסם

פלייטר?

פורסם

אני חושב שאמרתי פלטייר, כן.

פורסם

;D

שאלתי מזה פלטייר... לא תיקנתי אותך...

פורסם

google it.

pletier - זה גם איש וגם אפקט.

ואם אין לך כוח לשמוע הסברים פיסיקליים אז בקיצור:

זו פלטה שכשמעבירים בה זרם (והרבה זרם) צד אחד שלה מתקרר מאוד (תלוי כמה WATT היא מדורגת- פלטה של 260W (-ממוצע + ) יכולה להביא מעבד ממוצע ל-5 עד מינוס 10 מעלות. החיסרון שלה הוא שהצד השני שלה מתחמם מאוד ויש צורך לקרר אותו בעזרת קירור אוויר או מים.

אם הבנאדם רוצה לקנות פלטייר, יש קיטים מוכנים ב-frozencpu.com. זה קירור לא זול, לא זול בכלל, יכול בערך להגיע לאותה עלות של קירור גז, אבל הוא פחות נדיר, פחות מורכב ופחות מסובך מקירור גז. קח בחשבון שגם צריך לקנות מערכת קירור מים או אוויר טובה כדי לקרר אותו (260W צריך כבר קירור מים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים