עבור לתוכן

מחובר בכבלים? משחקי רשת? כנס רגע-

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ברור שיש בגלל זה אני לא מבין כל כך למה הוא מתכוון

אולי שאין השפעה משמעותית בין 256 ל 512 בפינגים וכו'

אבל בטח יש השפעה בין 96 ל 256

פורסם

^^^

חיבור ביני ובין כתובת מסויימת לא תלוי ברוחב הפס? במשחקים יש משמעות למהירות האפלוד?

יש משמעות - אם יהיה לך 56K אז בטח שיש השפעה,

אבל בין 750k ל 1.5 אין הבדל בפינגים..

כמה נפלא שהוא שואל על UP ואתה מדבר איתו על DOWN

:s07:

פורסם

ברור שיש בגלל זה אני לא מבין כל כך למה הוא מתכוון

אולי שאין השפעה משמעותית בין 256 ל 512 בפינגים וכו'

אבל בטח יש השפעה בין 96 ל 256

אני חושב שלא יהיה הבדל

כמה נפלא שהוא שואל על UP ואתה מדבר איתו על DOWN

:s07:

וואו... :o

אין הרבה הבדל בין הu/l ל d/l של ה 56K אז זה לא משנה

פורסם

אני גם רוצה בקרוב לעבור לכבלים

מה זה חיוג עם חייגן ובלי חייגן?

מה ההבדל? ולפי התגובות שלכם אני מבין שבלי חייגן יותר טוב? למה החברות לא רוצות לתת את זה?

תודה

חיבור עם חייגן הוא החיבור הרגיל שמוכר לכולם: אתה מפעיל את המחשב, מחייג לאינטרנט עם החייגן ורק אז יכול להיכנס לאתרים ולגלוש.

חיבור בלי חייגן (חיבור קבוע): אתה מחובר תמיד לאינטרנט, ללא צורך בחייגן. אתה פשוט מפעיל את המחשב וישר נכנס לאתרים וכו'.

אני הייתי עם בזק בינלאומי בלי חייגן והכל היה טוב. עברתי ל-012 קווי זהב ואיתם הייתי מחובר עם חייגן למשך תקופה מסויימת, עד שקיבלתי את העצה של KIDNEY :) ומרחתי אותם בראוטר שלא תומך בחייגן בלה בלה בלה, ועכשיו אני בחיבור קבוע גם אצלם :). זה התירוץ שאתה צריך לתת למרבית הספקיות, כי לא כולם שמחות באמת לתת חיבור בלי חייגן.

מהנסיון שלי אגב, בחיבור עם חייגן, האינטרנט מתנתק. אולי לא בתדירות גבוהה, אבל זה מאוד מעצבן כשאתה מפעיל את האימיול ואז בבוקר מגלה שהאינטרנט נותק בגלל עומס! לעומת זאת, בחיבור קבוע, אני מפעיל אימיול וביטורנט ביחד, וזה נשאר לי ימים מחובר בלי בעיה.

פורסם

malcolmx9, תודה על הסבר, השכלתי קצת :)

פורסם
:)
פורסם
  • מחבר

ולענין? לא לסטות מן הנושא אני עדיין מחכה לתשובה.תודה.

פורסם

תראה, אני בנטוויז'ן + כבלים בחבילה 1.5Mbps/512Kbps ומשחק ב-CS.

במרבית השרתים בארץ אני מקבל פינגים של בין 9 ל-25.

באירופה הפינגים נוטים יותר כלפי ה-80+.

אם אתה מארח הרבה שחקנים בשרת שאתה פותח, אז כמה שיותר upload, ככה פחות פינגים למי שמתחבר אליך.

למה הפינגים לאירופה \ ארה"ב או שאר העולם כאלו גרועים למשחקים (80+)?

מפני שהניתוב דפוק, צומת אינטרנטי סתום ועמוס - ועל ניתוב טוב יותר הם דורשים תשלום נוסף - "חבילת גיימרים" הם קוראים לזה, גנבים!

פורסם

על ניתוב טוב יותר הם דורשים תשלום נוסף - "חבילת גיימרים" הם קוראים לזה, גנבים!

דווקא בנטויז'ן אם יש לך פינגים גבוהים לאיזה שרת מסויים, תתקשר לתמיכה, יבדקו לך את זה

בודקים את זה ממחשב בדיקות שיש שם, אם גם שם זה פינג גבוהה לעומת ספקיות אחרות - נותנים לזה עדיפות ברשת, בחינם

(זה תהליך שלוקח כמה ימים)

שום חבילת גיימרים ושום כלום.

למה הפינגים לאירופה \ ארה"ב או שאר העולם כאלו גרועים למשחקים (80+)?

תגיד , אתה חי בסרט ? רוב האנשים כאן ירצחו עבור פינג של 80 לחו"ל, בטח שלארה"ב.... אבל גם לאירופה

מבחינת ספקיות - פינג טוב לאירופה זה 200, אם יש לך פחות מזה, לא יזיזו אצבע עבורך

לך יש 80 ואתה מתלונן ? בחיי שאתה חי בסרט.

פורסם

mrsph666, נוספה לך אזהרה ע"פ החוק החדש:

חוקי הפורום

6. חנויות וספקי אינטרנט: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת.

זו אזהרה 3 מתוך 3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים