עבור לתוכן

בעיה דיי מרגיזה עם המקלדת במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום:)

את המחשב שלי תוכלו ליראות בצד אם זה כל כך משנה..

בכל מקרה...יש לי בעיה דיי מרגיזה אני יודע שיש את זה בכל מחשב אבל אצלי זה ממש רגיש יותר מדיי

קיצר אני אוהב לשחק במשחקים שדורשים בדרך כלל הרבה לחיצות (בדר"כ משקחקי ספורט למינהם)

ברגע שאני לוחץ על כמה כפתורים , זה ניתקע ולא מגיב...אני יודע שבכל מחשב יש את זה אבל אצלי זה ממש מרגיז וליפעמים גם שתי לחיצות בו זמנית תוקים את המקלדת. בכל אופןןןןןןןןןןן אפשר לבטל את החרא הזה??? זה בא מהמקלדת מהלוח? דברו איתי לפתרונות

פורסם

זו המקלדת.... כמה עלתה לך המיקלדת? (ושל איזה חברה?)

בכל מקרה בשביל לתקן את זה אין ברירה אלה להחליף מיקלדת (ברוב המיקרים!)

פורסם
  • מחבר

יש לי מקלדת של לוגיטק...עלתה לי בסביבות 100 ש"ח קצת פחות

פורסם

זו הגבלה של המקלדת.

יש מקלדות שלא יכולות להעביר יותר מ3 לחיצות בו זמנית, וכשזה קורה, אתה שומע את הצפצוף המוזר הזה.

אני לא יודע אם כתוב על אריזות של מקלדות כמה לחיצות בו זמנית הן מסוגלות לסבול, אבל אינ כן יועד שהמקלדת-פטנט הזאת שאפשר להחליף את סט המקשים שלה (הזאת שמיועדת לגיימרים, פשוט ברח לי השם שלה), יכולה לסבול עד 8 לחיצות בו זמנית.

פורסם

עד 10 אפילו נראה לי, וקוראים לה Zboard.

פורסם

פותח הדיון אם אתה באמת אוהב לשחק במישחקי ספורט מאוד כדי לך לשחק

אם ידית טובה

אחרי שתיתרגל לא תירצה לחזור אחורה

פורסם
  • מחבר

כן זה גם רעיון נחמד חשבתי על זה:)...יש לי פה גיים פאד של הפלייסטיישן אני יקנה מתאם השבוע:)

נתרגל קצת ונביא לאנשים בראש בPES5 :D

תודה חברים

פורסם

כן זה גם רעיון נחמד חשבתי על זה:)...יש לי פה גיים פאד של הפלייסטיישן אני יקנה מתאם השבוע:)

נתרגל קצת ונביא לאנשים בראש בPES5 :D

תודה חברים

המישחק PES מאוד מתאים לדול שוק

זה מאוד מומלץ מה שאמרתה גם לי יש מתאם :xyxthumbs:

פורסם

לי מישהו הלווה Logitech Rumblepad 2 שהוא אחלה...

בכל מקרה אם אתה מחליט ליקנות מקלדת אז לא הייתי ממליץ לך ליקנות את הZboard, היא כולה פלסטיק דקיק שנראה לי אפשר לישבור בקלות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים