עבור לתוכן

בעיה+שתי שאלות

Featured Replies

פורסם

נכנסתי לMSCONFIG ובלשונית "אתחול" הורדתי את הוי מהתוכנה "SOUNDMAN" (שמקבלים עם הדרייבר של אנוידיה נראה לי) אבל עדיין התוכנה הזו עולה עם הפעלת המחשב, ניסיתי פעמיים ולא הלך, מה לעשות?

ועוד משהו, אפשר את התוכנה הזו שמשתמשים בה לשפת C? נקראת BORLAND אם אני לא טועה.

ודבר אחרון, אפשר הסבר איך משתמשים בתוכנה FlashFXP ?? פשוט פתחתי אתר ב LYCOS ואני רוצה להעביר אליהם את התיקיות שלי ככה כמו שהן בשביל האתר אבל אני לא יודע איך.

תודה לעוזרים.

פורסם

1. יתכן של-SOUNDMAN יש גם SERVICE. תבדוק ברשימת ה-SERVICES.

2. נסה את זה: http://community.borland.com/article/0,1410,20633,00.html

3. לא נראה לי שעושים את זה עם FLASHFXP. זה אמור להתבצע בדרך כלל מהממשק של האתר.

פורסם
  • מחבר

1. לא אני לא רואה SOUNDMAN ברשימת הSERCVICE, אולי זה- WINDOWS AUDIO ??

2. תודה אבל איפה בדיוק ההורדה?

3. אמרו לי שיש באתר אפשרות להעביר ככה תיקיות, אבל צריך בשביל זה את התוכנה הזאת, אחרת איך? וחוץ מזה עם אי אפשר לעשות את זה עם FLASHFXP אז מה כן עושה התוכנה הזו?

פורסם

1. לא, WINDOWS AUDIO זה של וינדוס, ללא זה לא יהיה קול בכלל. חפש משהו אחר.

2. לא יודע..אין הורדה.. כנראה צריך להוריד את זה מתוכנות שיתוף..

3. בליקוס יש מנהל קבצים, שמנהל את כל הקטע הזה. נראה לי אפשר להעלות לשם תיקיות. FLASHFXP נועד בגדול להורדות מ-FTP, ולא להעלאות..

פורסם
  • מחבר

1. הסתכלתי ואין משהו אחר, כמעט כל השירותים הם של מיקרוסופט, והסאונד מן הזה הוא של אנוידיה ואין שם. לא שזה כל כך פריע לי, פשוט אני רוצה שכמה שפחות תוכניות יעלו באתחול המחשב, ואני לא מבין למה אני לא יכול להוריד אותה...

2. טוב בסדר עשיתי חיפוש באימיול, אבל יש כל מיני סוגים- borland turbo c++

borland c++ builder

borland c++ builder enterprise

וכו'...

אני לא איזה מקצוען בשפת C, אני רק מתחיל ללמוד את השפה, אז איזה גרסה אתה מציע לי?

3. לא מצאתי שם שום מנהל קבצים שמאפשר את זה....

פורסם

Soundman זה קשור לכרטיס קול שלך! זה לא קשור לשום NVIDIA/ATI אתה לא חייב לכבות אותו זה מפריע...אבל אם אתה רוצה בכל זאת את יכול בדרך כלל זה חייב לכבות אותו בלשונית ''אתחול'' או שאתה יכול לחפש גם בלשונית ''שירותים'' (לא בטוח שיהיה שם)

פורסם

1. יתכן שהסאונד מן הזה משחזר את עצמו לאחר שהוא רואה שהוא עף מה-STARTUP. ממליץ לך דבר ראשון לבדוק אם בהגדרות התוכנה עצמה ניתן למנוע את עליתו.

אם אין שם אופציה כזאת, אז קודם תסגור אותו, ורק אז תעיף אותו מ-MSCONFIG. הוא אכן שייך לכרטיס קול, אבל זה עדיין לא אומר שהוא חייב לרוץ ב-STARTUP

2. אתה צריך את בורלנד טורבו C++

3. אין לי חשבון של ליקוס, אז אין לי איך לעזור לך. אבל אני בטוח שיש מנהל קבצים. תחפש טוב טוב בהגדרות החשבון שלך.

פורסם
  • מחבר

כן הסאונד מן אכן של הכרטיס קול, אבל זה כן קשור לאנוידיה כי הלוח אם שלי הוא של אנוידיה, והכ.קול מובנה בלוח אם....

ניסיתי לסגור אותו ואחר כך להוציא אותו מהאתחול, לא הלך. וגם כמו שאמרתי לא מצאתי SERVICE של זה.

ותודה אני אוריד את בורלנד טורבו.

עריכה- הורדתי את בורלנד טורבו, ו זה נפתח למלא מלאאא קבצים, שאחד מהם זה קובץ התקנה, התחלתי להתקין, וכשהוא מבקש ממני לרשום איפה להתקין את התוכנה אני רושם ב- C: PROGRAM FILES והוא לא נותן לי, הוא לא נותן לי גם במקומות אחרים, למה לא??

וגם בכלל כל ההתקנה של התוכנה הזאת נראית מוזרה, נראה כמו תוכנה מלפני מאה שנה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים