פורסם 2006 ביוני 1019 שנים יש לי את המשחק אקס מן החדש, כל פעם שאני מפעיל אותו עולה לי ארור: "frequency out rage" ולדעתי זאת בעיה עם המסך יש לי מסך של view sonic- graphic series g90f+b ניסיתי לשחק עם הרזולוציה והתדרים מהגבוהה לנמוכה וזה לא עזר, שומעים ברקע את המשחק אבל רק רואים את הארור שכתבתי למעלה אם מישהו יודע מה לעשות תודה מראש!!! ;D
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים גם לי יש את המסך הזה וקשה לי מאוד להאמין שהבעיה קשורה אליו. (מסך מעולה)יש לך אפשרות לשנות את הרזולוציה של המשחק לפני ההפעלה שלו? (אולי באיזה כלי כיוון הגדרות?)האם יש לך את הדריברים המעודכנים לכרטיס מסך שלך?
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר יש לי ניראה לי דרייברים מעודכנים.. ואין אפשרות לשחק ברזולוציה לפני הכניסה למשחק.. יש רק את האייקון של המשחק עצמו ושאני נכנס אליו ההודעה הזאת מופיעה לי.. משהו יודע מה לעשות?
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים תוודא שלפני שאתה נכנס למשחק שאתה על 1024x768 ומשהו כמו 70 הרץ בווינדוסבהנחה שזה מסך CRT ?
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מחבר זה מסך crt ניסיתי לשים על 1024 ו70 הרץ.. זה לא משנה .. אותו הודעה.. זה לא קרה לי באף משחק רק בזה..משהו יודע מה לעשות?
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים תוריד את התוכנה 3dAnalyze , איתה תבחר את הקובץ הפעלה של XMEN וסמן את ה Force 100hzזה "יכריח" את המשחק לעבוד בתדירות נורמלית, לאחר מכן תשנה בתוך המשחק לרזולוציה והתדירות שבה אתה חפץ.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר תותח אתה אחי הורדתי את התוכנה , ועשיתי מה שאמרת והמשחק עובד.. תודה רבה גבר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.