עבור לתוכן

כיום משתלם לקנות XBox 360?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Torjen האמת שחשבתי על זה וששיחקתי אצל דודים שלי בPS2 אם ג'ויסטיק משחק FPS לא היה נוח כמו העכבר

אבל אם אני הולך על לשדרג את המחשב אחרי עוד שנה שנה וחצי אני צריך לשדרג את הכרטיס מסך בעוד איזה 3000 שקל בשביל שירוצו טוב ואז כבר לא יהיה לי כסף כי אני ישרת בצבא.

אני חושב שקונסולה היא הפתרון היחידי שיש לי לשנים הקרובות :nixweiss:

פורסם

stone cold

אני לא מתמצא כל כך בקונסולות

אבל אם כבר אני יחכה ל2007 לא יהיה עדיף לקנות PS3?

וכבר אמרתי איזה משחקים אני אוהב FPS , מרוצים , מכות.

וגם משחקים בסגנון של OBLIVION.

סוני לא ממשיכים בדרך של הPS2 בדור הבא

הPS2 היה מכשיר שגם נתן נגן DVD שאנשים באמת רצו וגם היה מכונת מישחקים בסכום נחמד והמישחקים עלו כמו בדור הקודם (PS1 50 דולאר בחול למישחק)

הPS2 עלה 300 דולאר שהוא יצא הPS3 בגירסה הזולה ביותר יעלה 500 דולאר

חוץ מיזה בזמן האחרון יש הרבה מאוד שמועות על בעיות איתו ויש שמועה שמישחקים יעלו 70 דולאר בחול :screwy:

יש הרבה אנשים שחושבים שהPS3 יימכור הרבה בהתחלה אבל יכשל מהר מאוד אחרי זה

ואפילו בסקר שהיה ביפן הWII ניצח בגדול

אם אתה אוהב מישחקים רגילים אז ה360 אם הוא יגיע רישמית או אם יצא ציפ זה הבחירה בישבילך אם אתה רוצה משהו הרבה יותר חדשני

אבל גרפיקה פחות טובה תחכה לWII שיגיע בסוף השנה (הWII גם יותר זול 250-200 דולאר מישחקים 50 לפי ערכות)

הPS3 ניראה כרגע כמכשיר שנועד לכישלון

פורסם

וכמובן שstone cold הוא fanboy מוצהר של נינטנדו אז מין הסתם הוא לא יתן את היתרונות של הPS3 או את החסרונות של הWII....

ואני לא יכנס אליהם עכשיו למה זה יתחיל ליהיות עוד פעם מלחמה של 20 עמודים איזה קונוסולה יותר טובה...

תראה בסך הכל משחקי FPS לקונסולה לא הולך כמו במחשב, ולPS 2 אין ממש FPSים יפים, הצד הזה יותר חזק לXBOX.

אם אתה מחפש מירוצים ומכות, אז זה דווקא הלך לא רע בכלל על הPS 2, אז נכון לעכשיו מותג הPS חזק בקטע הזה, אבל אי אפשר לדעת איך ילך על PS3.

פורסם

לא מובן לי מה קורה פה.... לי יש סוני 2.. ידוע לי שבנובמבר יצא סוני 3.. מזה המכשיר הזה שאתם אומרים של אקס בוקס שכבר יצא? הוא יהיה טוב יותר מסוני 3? איזה עוד מכשירים יש?

פורסם

וכמובן שstone cold הוא fanboy מוצהר של נינטנדו אז מין הסתם הוא לא יתן את היתרונות של הPS3 או את החסרונות של הWII....

ואני לא יכנס אליהם עכשיו למה זה יתחיל ליהיות עוד פעם מלחמה של 20 עמודים איזה קונוסולה יותר טובה...

תראה בסך הכל משחקי FPS לקונסולה לא הולך כמו במחשב, ולPS 2 אין ממש FPSים יפים, הצד הזה יותר חזק לXBOX.

אם אתה מחפש מירוצים ומכות, אז זה דווקא הלך לא רע בכלל על הPS 2, אז נכון לעכשיו מותג הPS חזק בקטע הזה, אבל אי אפשר לדעת איך ילך על PS3.

חסרונות לWII גרפיקה הרבה פחות טובה

השליטה החדשנית לא טובה לכל המישחקים

פורטים של מישחקים כבדים גרפית יראו חראה על הWII

זה החסרונות כל יתר הדברים כמו תמיכה ומחיר נינטנדו מסודרת

פורסם

לפותח הת'רד - לך על XBOX360 רק אם יש לך מישהו שנוסע/מגיע מארה"ב - ב 580 דולר אתה קונה שם את גרסאת הפרימיום עם שני שלטים אלחוטיים + שני משחקים + שלט בידור (לסרטים וכו') +אוזנייה ומיקרופון (לא ממש יעזור לך בארץ).. רק תזהר כשאתה מביא אותו ארצה מהמכס.. עדיף לפתוח את החבילה ולפזר את העניינים במזוודות שונות ולהגיד "יצאתי עם זה מהארץ לשם.. לקחתי את זה כדי לשחק שם במלון.." (בדוק. מנסיון.)

לא משתלם לך לקנות את המכשיר בארץ.. התענוג ייצא לך פה 3800 שקל לפני משחקים וכו.. (לעומת 2700 שקל עם המשחקים והכל)

נ.ב : לינק לרכישה..

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=999945200050004&type=product&productCategoryId=pcmcat66900050001&id=pcmprd45400050004

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות אני הולך על הXBOX 360.

תודה לכולם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים