עבור לתוכן

האם שווה לי לקנות פליישטישן 2

Featured Replies

פורסם

:nixweiss: יש לי עוד מאת יום הולדת הורים שלי לא יודעים מה לקנות אז עם שאלו אותי אני חשבתי על פליישטישן 2 הוא לא יודע מה בבקשה תנו לי רעיונות על מהשו

[attachment deleted by admin]

פורסם

אולי סט של סימני פיסוק?

פורסם

הייתי קונה PS2 רק בשביל GOW, אבל זה רק אני :P

פורסם

^^

כן זה רק אתה

לדעתי לא שווה לקנות

פורסם

אולי סט של סימני פיסוק?

:lol: :lol: :lol:

אישיתי היתי אומר תנו לי מזומן ושם בבנק לימים שחורים.

פורסם

עד מעט יוצא פליישטישן3 אז זה לא הכי שווה

פורסם

hi, thats me - :silly:, im a PS fanboy

פורסם

חבל על הכסף יוצא לך עוד מעט 3 .. אז חכה קצת..

זה ישתלם לך בסופו של דבר ..

פורסם

לא שווה לקנות PS3 ביכלל !

סיבות:

1.הוא יעלה 4000 ש"ח ::)

2.כל משחק 500 שקל עם לא יותר

3.לא תוכל לקחת משחקים משומשים מחברים כי הם לא יעבדו על הPS3 ש'ך כי לכל אחד יהיה קוד משלו ,אז תהיי חייב לקנות משחקים .

4.לא יהיה צ'יפ זה 99% קונסולה בלי צ'יפ לא שווה, וגםם עםם יהיה צ'יפ תצטרך צורב Blu-ray שיעלה מאוד הרבההה! ודיסקים של 50 ,100 GB ומי פראייר להעלות משחקים של כמות כזאת לאינטרנט ?! :s05:

קיצר שווה עכשיו לקנות ps2 המשחקים לps2 ימשיכו לצאת עוד שנתיים בערך אם לא יותר ויש לps2 מלא מלא משחקים איכותיים וחדשים

למרות שלps2 יש חומרה ישנה בכל זאת יש לו גראפיקה מדהימה ומשחקים חזקים ...קיצר אל תקשיב לאתר הזה הרוב פה פאןביו של המחשב :lol:

פורסם
:screwy: ואתה פאנבוי של סוני ::)
פורסם

גם אני חשבתי ליקנות PS2 ואולי יקנה אחד בעתיד

יתרונות

1-הרבה מאוד מישחקים

2-ציפים טובים זמינים

3-זמינות גדולה

4-מחיר טוב למה שאתה מקבל אם אתה קונה אם ציפ

חסרונות-

1-גרפיקה מיושנת

2-זמני טעינה ארוכים

3-התמיכה תיקטן שיצאו עוד קונסולות מהדור הבא

בקשר לPS3 הוא לא הולך בדרך של הPS1 או 2 ואיך שזה ניראה כרגע יקנו אותו הרבה פאן בויס בהתחלה אבל אחרי זה

המכירות צפויות להיות נמוכות לפי הערכה שלי

הWII מיסתמן כמינסטרים הבא ביגלל מחיר מאוד נמוך וחדשנות שלפי הערכה שלי הרבה בעלי 360 או PS3 יקנו אותו

כמכשיר נוסף וגם פאן בוי כמוני יקנו WII

ככה שהמלצתי או שתיקנה PS2 כרגע ותחכה לציפ לWII שלפי מה שהבנתי מבוסס על כונן DVD הפעם

ולא מיני DVD ככה שלא אמור להיות כל כך קשה ליפרוץ אותו

או שתחכה לWII ותיקנה אותו שהוא יהיה זמין

פורסם

לא נכון יש לי מחשב חזק ויש לי גם PS2 ועובדה שבסוני יותר כיף לשחק ויש משחקים יותר טובים. למחשב יש רק FPS וזהו !ואנ'לא פאנבוי של שומדבר :nono:

ואם הייתי פאנבוי של סוני הייתי ממליץ לו על ה-PS3 :s07: תקרא טוב לפני שאתה אומר סתם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים