פורסם 2006 ביוני 919 שנים יש לי עוד מאת יום הולדת הורים שלי לא יודעים מה לקנות אז עם שאלו אותי אני חשבתי על פליישטישן 2 הוא לא יודע מה בבקשה תנו לי רעיונות על מהשו [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אולי סט של סימני פיסוק? :lol: אישיתי היתי אומר תנו לי מזומן ושם בבנק לימים שחורים.
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים לא שווה לקנות PS3 ביכלל ! סיבות: 1.הוא יעלה 4000 ש"ח : 2.כל משחק 500 שקל עם לא יותר 3.לא תוכל לקחת משחקים משומשים מחברים כי הם לא יעבדו על הPS3 ש'ך כי לכל אחד יהיה קוד משלו ,אז תהיי חייב לקנות משחקים . 4.לא יהיה צ'יפ זה 99% קונסולה בלי צ'יפ לא שווה, וגםם עםם יהיה צ'יפ תצטרך צורב Blu-ray שיעלה מאוד הרבההה! ודיסקים של 50 ,100 GB ומי פראייר להעלות משחקים של כמות כזאת לאינטרנט ?! :s05: קיצר שווה עכשיו לקנות ps2 המשחקים לps2 ימשיכו לצאת עוד שנתיים בערך אם לא יותר ויש לps2 מלא מלא משחקים איכותיים וחדשים למרות שלps2 יש חומרה ישנה בכל זאת יש לו גראפיקה מדהימה ומשחקים חזקים ...קיצר אל תקשיב לאתר הזה הרוב פה פאןביו של המחשב
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים גם אני חשבתי ליקנות PS2 ואולי יקנה אחד בעתידיתרונות1-הרבה מאוד מישחקים2-ציפים טובים זמינים3-זמינות גדולה4-מחיר טוב למה שאתה מקבל אם אתה קונה אם ציפחסרונות-1-גרפיקה מיושנת 2-זמני טעינה ארוכים3-התמיכה תיקטן שיצאו עוד קונסולות מהדור הבאבקשר לPS3 הוא לא הולך בדרך של הPS1 או 2 ואיך שזה ניראה כרגע יקנו אותו הרבה פאן בויס בהתחלה אבל אחרי זההמכירות צפויות להיות נמוכות לפי הערכה שליהWII מיסתמן כמינסטרים הבא ביגלל מחיר מאוד נמוך וחדשנות שלפי הערכה שלי הרבה בעלי 360 או PS3 יקנו אותו כמכשיר נוסף וגם פאן בוי כמוני יקנו WII ככה שהמלצתי או שתיקנה PS2 כרגע ותחכה לציפ לWII שלפי מה שהבנתי מבוסס על כונן DVD הפעם ולא מיני DVD ככה שלא אמור להיות כל כך קשה ליפרוץ אותואו שתחכה לWII ותיקנה אותו שהוא יהיה זמין
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים לא נכון יש לי מחשב חזק ויש לי גם PS2 ועובדה שבסוני יותר כיף לשחק ויש משחקים יותר טובים. למחשב יש רק FPS וזהו !ואנ'לא פאנבוי של שומדבר ואם הייתי פאנבוי של סוני הייתי ממליץ לו על ה-PS3 תקרא טוב לפני שאתה אומר סתם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.