פורסם 2006 ביוני 919 שנים המפרט שלי בצד.המחשב כרגע ב-3.5 וזיכרונות 700MHZ,וכל פעם שאני עושה ריסטרט רשום לי-BOOT FAILURE PLEASE INSERT DISK.רק שאני מכבה את המחשב ומדליק אז המערכת עולה.היתה לי בעיית התחממות ב-HD והחליפו לי אותו,ועדיין אותה בעיה הטמפ' על 53-55 מעלות.המחשב עבד על 3.32 עד אתמול ולא היו איתו בעיות,רק אחרי העלאת המעבד+זיכרונות -שלא כללה העלאת מתח התחילה בעיה זו.האם יש מצב שהאובר קשור לכשל בעלית ה-HD ?
פורסם 2006 ביוני 919 שנים oc של המעבד יכול להפיע על הHD במקרים של oc קיצוני ביותר . כמו שרשום למלעה תבדוק בביוס שתדר הpci נעול .
פורסם 2006 ביוני 919 שנים של ה * PCI , אם אתה לא נועל את תדר הpci אז כתעלה את הFSB גם זה יעלה ויגרום בעיות , למשל ב HD .
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר ניסיתי לשנות ל-100/101 המחשב נכנס לשוק וכשכיביתי אותו הוא נעל את האופציה של אוברקלוק וירד ל-2.66,החזרתי את האופציה ל-ENABLE הורדתי את התדר ל-AUTO והוא חזר לתחיה.עוד רעיונות?
פורסם 2006 ביוני 919 שנים תשים בחזרה על AUTO ותכנס לWINDOWS באוברקלוקתבדוק דרך CLOCKGEN מה התדר של הPCI /PCI EXPRESS
פורסם 2006 ביוני 919 שנים זה אומר שהתדר לא ננעלמעניין, אין לך בעיות בתצוגה כשאתה באוברקלוק?לא ברור לי למה אתה לא יכול לשים את התדר על 100כדאי שתחכה לתגובה ממישהו שיש לו את הלוח הנ"ל
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר בדקתי מה התדר ב-2.66 והוא 99.75.הבעיות תצוגה היחידות שיש לי הם ריצודים וקפיצות-אך ורק באתר ליונטוורק.(באוברקלוק כמובן).ננסה לנעול שוב הפעם על 99.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.