עבור לתוכן

קבלו: Kaspersky Proactive Defense מצא 99% מהווירוסים, ללא עזרה של חתימות!!!

Featured Replies

פורסם

הרגע לו ציפיתי כבר הרבה זמן הגיע סוף סוף! מכירים אתר http://www.av-comparatives.org? אז ככה. חבר'ה לקחו יותר מ-6000 וירוסים, טרויאנים, תולעים וכו', כיבו לגמרי את כל ההגנה של KAV6 פר להגנה הפרואקטיבית והריצו את כל הקבצים. ההגנה תפסה... 99% מהם!!! וזה ללא שום חתימות, עדכונים וכו'!!!

תראו: http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse/KAV6_PDM_test.PDF

פורסם

הגיוני שזה חוסם, הדבר הזה משגע ... כל תוכנה, כל מיני יישום כל דבר הוא מתריע..

:s07:

פורסם

^^

אצלי הוא עובד בלי להפריע :nixweiss:

פורסם

תבדוק שהProactive Defense עובדת אצלך..

מוזר שלי הוא מציק ככה.

נ.ב: תגידו לי מה אפשר לבטל מהProActive-

Application Activity Analyzer

Application Integrity Control

Registry Guard

Office Guard

כרגע מסומנים הראשון,השלישי והרביעי.

פורסם

אכן, גם לי הוא מציק הרבה.

פורסם

הוא מציק הרבה בגלל ששמת מגן רגיסטרי :s07:

גם לי זה קרה כשהפעלתי את האופציה הזאת ואז הורדתי אותה פשוט (היא בכלל לא בדיפולט התוכנה)

פורסם

וואלה? תודה רבה :)

פורסם

שימו את זה כמו בברירת מחדל של התוכנה. רק הראשון והרביעי מופעלים.

פורסם

שיניתי, תודה :)

פורסם
  • מחבר

הכל תלוי ברמת ההגנה שאתם רוצים לקבל. אבל הכלל המרכזי הוא כזה: כל פעם שהוא צועק על מישהו טוב, אתם מלמדים אותו לשתוק ע''י הוספת המישהו הזה לרשימת Trusted (תמיד יש שם כפתור כזה). ואז כעבור זמן מה הוא יפסיק לצעוק סתם. אה, וכדאי להסיר את Launching browser with parameters בהגדרות של Application Activity Analyzer - זה צועק יותר מדי.

ה-Registry Monitor מאפשר לעשות כמה דברים יפים. שני דברים הכי יפים הם מניעה מהרשמה לעלייה אוטומטית (זהי הקבוצה System Startup) ומניעה מהתקנת דרייברים ו-services ללא אישור (הקבוצה System Services). גם הקבוצות Internet Explorer Plugins ו-Internet Explorer Settings די מועילות האמת. בכל מקרה, אם בחרתם להשתמש ב-registry monitor, תוסיפו את הקבצים הבאים ל-trusted zone, כדי שלא יבלבלו לכם את המוח בעת התקנת תכנות חדשות:

C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Engine\6\Intel 32\IKernel.exe

C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe

עבור שניהם סמנו "Do not control registry access".

אני לא אומר, שכולם חייבים להשתמש בהגנה הזאת. אבל כמו שהבנתם, כשהיא עודת על המקסימום, היא נותנת תוצאות מדהימות =) בכל מקרה, אפילו מה שיש כברירת מחדל זה לא רע בכלל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים