עבור לתוכן

כל המשחקים של 2007

Featured Replies

פורסם

חוץ מהעלילה, מה כל כך איכזב אותך בHL2 ?

אותי אישית כלום, לדעתי אחד המשחקים ההכי טובים שיצאו בשנים האחרונות.... אבל הוא בכלל בכלל לא מחזיר אותך לחווייה של HL1 כשניסית לצאת ממימתחם Black Mesa..... אז הוא הרגיש כמו משחק הישרדות כזה....

נראה לי אבל המשחק שהכי איכזב אותי בשנים האחרונות היה Brothers in Arms....

בדרך כלל אני חולה על משחקי FPS ממלחמת העולם השניה (הלוואי שלא יפסיקו לפתח אותם!!) אבל BiA פשוט שיעמם אותי! בדרך כלל משחקים כאלה אומרים להעביר לך את החווייה, להקפיץ את האנדרנלין, להרגיש את האינטנסיביות..... המשחק הזה היה אחד המשעמים בארץ... נקווה שBiA 3 יהיה יותר טוב (הוא יוצא רק לPS3, או שנראה אותו גם במחשב?)

בכל מקרה המשחק פעולה שלדעתי הכי כדאי לחכות לו זה OpFlashpoint 2!! נראה לי תותח!

עוד משחק שאני מחכה לו זה UT2007!!!! אבל זה סתם כי אני פאנבוי של הסידרה....(מהראשון אני משחק בכולם) אבל תודו שזה אחד המישחקים.....

(בעעעע איזה תגובה לא קשורה! חחחח תמשיכו בשיחה שלכם)

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מחכה ל C אנד C

פורסם

הגרפיקה באמת נראית מרשימה, בכל המשחקים..

אני בעיקר מחכה למשחקים -

Command And Conquer 3: Tiberium Wars

WIC

Crysis

Stalker

BIA 3

בעיקר להם, ובמיוחד לCNC3 וCrysis.

אני רק מקווה שCNC3 באמת יהיה מצליח וטוב.

אגב, אני לא מבין מה כ"כ גרוע בHL2, בסה"כ משחק טוב שאני אישית אהבתי מאוד, אומנם זה לא כמו HL1, אבל זה בהחלט לא אכזבה.

פורסם

אגב, אני לא מבין מה כ"כ גרוע בHL2, בסה"כ משחק טוב שאני אישית אהבתי מאוד, אומנם זה לא כמו HL1, אבל זה בהחלט לא אכזבה.

אני איתך בזה, HL1 הציב את הרף לגבי איך אמור להיראות משחק FPS מושלם,מאז היציאה שלו צריך לשאוף ולהגיע לרמות שלו ולהשתוות אליו, כי מבחינת משחקיות לא נראה לי שיהיה כל כך קל לעבור אותו.

היה בו משהו שפשוט שבה את השחקן, אם זאת הסביבה העוינת והלא מוכרת, קלסטרופובית לרוב, חייזרים שבאים משום מקום, חיילי קומנדו שאין לך מושג מה רוצים ממך,ואתה בסך הכל מדען זוטר שבמקרה עובר עליו יום לא מוצלח במיוחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים