עבור לתוכן

גורי רועה גרמני גזעי למכירה !! =]

Featured Replies

פורסם

פותח הדיון -

מה אתה מתעצבן?

אתה אומר שאלה רועים גזעיים, אז מה הבעיה שלך לספק הוכחות? תביא תעודות.

• תגובות 40
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז מה, גם חבר של דוד של סבא של אמא של ידידה של אבא של הנכד של חברה שלי מבין בזה והוא אומר שזה רועה גרמני.

זה שאמא שלך שפטה כמה שנים בתחרות לא אומר שהיא יודעת להבדיל לפי תמונות מה זה רועה גרמני ומה זה לא.

ולפותח האשכול, סה"כ זה חשבון שלך אבל יצאת פרייר עם זה שהציע לך לקנות 3 ואחד בחינם כי בתחלאס זה רווח נקי לגמרי ו3 גורים במחיר הזה משתווים למשכורת.

פורסם

בחור תנפיק תעודה שמאשרת שאלה כלבים גזעיים ותציג את זה פה וזהו

פורסם

שמע יגאון לפי התמונות זה לא גזעי

אני אסביר לך איך בודקים כלב רועה גרמני בתנועה בריצה ועוד מלא מבחנים

אם זה רועה גרמני ותביא לי הוכחה אני מביא לך 50 אלף שקל סבבה אני לא סתם מדבר אני אומר את זה במאה אחוז הייתי גם בכמה תערוכות כלבים ואני יודע מה זה כלב איכותי

וכלב איכותי לא נמכר ב1500 שקל יותר לכיוון ה1500-2000יורו

פורסם

אבל זה הורג אותי מה אכפת לך לעזאזל איכותי או לא אתה לא רוצה לקנות אל תקנה זאת בחירה שלך אבל למה להרוס לבן אדם תמכירה, תאמין לי שמי שמשלם 1500 שקל יבדוק טוב טוב אם זה כלב גזעי או לא לפני שהוא קונה עכשיו יכול להיות שזה כן כלב גזעי ואנשים קוראים את התגובה שלך ומוותרים על הקניה.

פורסם

לכלב גזעי יש תעודה שמוכיחה שהוא גזעי, בלי תעודה אי אפשר להגיד על כלב שהוא גזעי.

אם לאמא ולאבא יש תעודה זה מספיק כדי להוכיח שהוא גזעי.

פורסם

זה באמת לא רועה גרמני

האזניים שלו קצרות וורודות מדיי

פורסם

איך הוא יבדוק אם זה גזעי או לא?

אני אומר לא סתם כדי לדפוק אותו אלא כדי להזהיר למה שאנשים יחשבו שיש להם כלב גזעי כשבצם הוא לא

לכלב גזעי יש תעודה שמוכיחה שהוא גזעי, בלי תעודה אי אפשר להגיד על כלב שהוא גזעי.

אם לאמא ולאבא יש תעודה זה מספיק כדי להוכיח שהוא גזעי.

אפשר וחצי ואל תזיין במוח

גור גזעי זה גור שהזיווג בין ההורים שהם חייבים להיות עם תעודות נעשה עם העמותה או לא יודע איך זה נקרא

אחרי שהגורים נולדים אתה לוקח אותם לאחראי של הגזע בארץ והוא נותן לך תעודות ותעודה עולה משהו כמו כמה מאות שקלים

וזה אומר שאתה יכול להשתתף בתחרויות וכו'

יש מקרים שהזיווג התבצע עם אבא עם תעודות והאמא לפי כל הקריטריונים גזעית והגור יהיה בלי תעודות

**לא הסברתי את זה ממש טוב אבל מי שהבין הבין

פורסם

איך הוא יבדוק אם זה גזעי או לא?

אני אומר לא סתם כדי לדפוק אותו אלא כדי להזהיר למה שאנשים יחשבו שיש להם כלב גזעי כשבצם הוא לא

אפשר וחצי ואל תזיין במוח

גור גזעי זה גור שהזיווג בין ההורים שהם חייבים להיות עם תעודות נעשה עם העמותה או לא יודע איך זה נקרא

אחרי שהגורים נולדים אתה לוקח אותם לאחראי של הגזע בארץ והוא נותן לך תעודות ותעודה עולה משהו כמו כמה מאות שקלים

וזה אומר שאתה יכול להשתתף בתחרויות וכו'

יש מקרים שהזיווג התבצע עם אבא עם תעודות והאמא לפי כל הקריטריונים גזעית והגור יהיה בלי תעודות

**לא הסברתי את זה ממש טוב אבל מי שהבין הבין

שמת לב שאמרת בדיוק מה שהוא אמר? :s07: ::)

פורסם

לפני כ6 שנים הכלבה שלי המליטה 5 גורים מדהימים=מעורבים אומנם אבל ממש יפים.

לקחתי אותם ביום שבת לצער בעלי חיים כי זה היום שבאים המון אנשים לאמץ כלב או חתול ונתתי אותם בחינם.

תוך שעה חטפו את כולם.

לא ביקשתי שקל.הכל תרומה העיקר לעשות שמח למי שלקח אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים