עבור לתוכן

חייב המלצה לקירור טוב לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

חייב המלצה לקירור טוב לכרטיס מסך חם מאוד ג'י פורס 5900 128 מגהבייט רותח יש פאסיבי שיעשה תעבודה יש לי 7 מאווררים של 80 בפול תאוור של טרמל טייק

שתיים מהם על הכרטיס מסך אחד מעעליו ואחת מתחתיו מכניסים אוויר (יושבים על הדלת ולא עליו) תקציב לא חשוב

פורסם

תקנה משהו של זלמן

פורסם

קנה מפנדס aerocool vm-101, קירור פאסיבי מצויין, שמתי על ה6600gt שלי, הוריד לי במנוחה מ52 ל41, ובמאמץ לא עבר את ה60 (היה תמיד בסביבות ה57-58) מומלץ מאוד, ורק שתדע שאתה צריך סירקולציה טובה במארז, יש לך כנראה יותר מידי מאווררים שמכניסים אוויר, אתה צריך להוציא אוויר מהמארז.

פורסם

שאלה exXxTreAm

אתה חושב שאפשר לשים על הvm-101 מאורר 80 מ''מ איכשהו אולי על ידי קשירה שלו עם אזיקונים לheatpipes עצמם?

חוץ מזה כבר יש לי סירקולציה טובה עם מאורר 120 מקדימה ואחד מאחורה שעובדים חלש זה מספיק לדעתך?

פורסם

אדון סנדק...

אני אוהב ת'קורליאונים... באמת... אני אפילו אחד מהם ;) אבל נסחפת עם הת'רדים, היית יכול לשאול את כל השאלות בת'רד אחד !!

:xyxthumbs:

פורסם

במקום להשקיע בקירור לכרטיס שלך אולי פשוט תחליף אותו ?! לא חבל על הכסף להשקיע עליו? כמו אלו ששמים מגנזיום וספויילר פילטר פתוח ואגזוז לחץ ללנסר 91 אוטומט..

פורסם

במקום להשקיע בקירור לכרטיס שלך אולי פשוט תחליף אותו ?! לא חבל על הכסף להשקיע עליו? כמו אלו ששמים מגנזיום וספויילר פילטר פתוח ואגזוז לחץ ללנסר 91 אוטומט..

גבר רק שתידע שאתה מזה לא צודק לכאלה שאין להם בעיה להשיג מאוורים כמוני יכולים לעשות כלמיני שיפורים נחמדים מאוד

אני למשל סידרתי סירוקלציה מדהימה במארז שלי אם אני משאיר אותו פתוח אתה יכול לעמוד מהצד וזה יעיף לך את השערות של הראש סבבה זה רק 3 מאוורים מסודרים בצורה נכונה ויש לי מארז מסריח ברמות גנרי שעולה 100 שקל לקחתי ומקחדה והתחלתי לחורר אז ככה אם המארז סגור יוצא אוויר לרגליים של ואז אני גם לא צריך מזגן לקיץ חחח

יש לי gf7600GT פשוט אם oc 66 מעלות במאמץ תיראה איזה יופי מעבד oc2.650 49 מעלות במאמץ איזה יופי ואתה יודע מה כמה זה עולה מקסימום 130 שקל

ניראה אותך קונה קירור למעבד וגם לכרטיס מסך בתקציב כלכך זול

פורסם

לא לא הבנת אותי אחי.. שווה להשקיע בקירור לכרטיס מסך ולמארז.. אפילו הכרחי. אבל רבק, GF5900 ?? מה כבר הוא יעשה איתו? יריץ DUKE NUKEM 3D ?

פורסם

לא לא הבנת אותי אחי.. שווה להשקיע בקירור לכרטיס מסך ולמארז.. אפילו הכרחי. אבל רבק, GF5900 ?? מה כבר הוא יעשה איתו? יריץ DUKE NUKEM 3D ?

אני עם ה5200 משחק במשחקים כמו שצריך עד עכשיו... עם OC כמובן חחחח.. אחד גדול...

פורסם

חחח גם אני,רק בלי OC....

באמת כרטיס גדול..מריך NFSMW,FIFA06,PES5...

:)

עדן

פורסם

בלי OC הוא קצת מקרטע לי בהגדרות הכי גבוהות... עם OC הוא כמו גדול !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים