עבור לתוכן

תנו לי להבין משהו בקשר ל-Live CDs

Featured Replies

פורסם

אם אני מוריד גירסת Live CD של הפצת לינוקס כלשהי אני יכול להריץ אותה כל פעם שאני מכניס את הדיסק מבלי לפתוח מחיצה חדשה ולהתקין עליה את ההפצה? אם כן אז זה גאוני, תמיד רציתי לנסות Ubuntu / Kubuntu.

פורסם

הבנת נכון

פורסם

קח בחשבון שלא ישמרו לך קבצים או הגדרות מההפעלה הקודמת.

פורסם

ניתן לשמור הגדרות על גבי הדיסק הקשיח

פורסם
  • מחבר

I'm using the Live-CD version of Ubuntu at the moment, Linux is so much better than Windows!

I want to install it now! How do I create a partition for it?

Thank you in advance.

פורסם

עם PARTITON MAGIC אתה מקטין את הכוננים שלך ומשאיר את זה בתור UNPARTITIONED SPACE. ואז בהתקנה אתה תוכל ליצור עליו מחיצת EXT3(שזה הקבצים) ומחיצת SWAP(שזה הזכרון הוירטואלי).

פורסם
  • מחבר

חזרתי ל-Windows. אתה יכול להסביר לי קצת יותר לעומק בבקשה? אני ממש ניוב בדברים האלה.

פורסם

תוריד PARTITON MAGIC. תתקין אותו. די קל להתשמש בה. שם אתה עושה RESIZE לאחד הכוננים שלך, ובעצם משאיר מקום ריק על ההארדיסק ללא כונן.

לאחר מכן כשתפעיל את התקנת אובונטו הוא יצור על המקום הזה את המחיצות שהוא צריך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני מחפש את התוכנה עכשיו. כמה מקום צריך להקצות לאובונטו דאפר?

פורסם

כמה שיותר - הרי זה מבורך

אבל תן לפחות איזה 5 - 10

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לשניכם, אני מקווה שלא יהיו לי בעיות כלשהן.

פורסם

אוקיי תודה לשניכם, אני מקווה שלא יהיו לי בעיות כלשהן.

בהצלחה! :yelclap: (תאמין לי יהיו..)

פורסם
  • מחבר

אוקיי סופסוף התקנתי את ה-Partition Magic, עכשיו אני לא יודע ממש מה לעשות כי הדברים שם לא נשמעים כמו איך שהסברת.

אני עושה Create a new partition, ואז אני צריך להקצות מקום ב-MB, לבחור איזו מערכת קבצים (NTFS, Ext3, FAT32, Unformatted וכו'), צריך לבחור Unformatted? אי אפשר גם Ext3 וגם SWAP.

תודה מראש.

:s07:

פורסם

אתה לא חייב ליצור מחיצה חדשה. פשוט תשאיר את המקום הזה UNPARTITIONED. כאילו לא תפוס על ידי שום מחיצה.

בהתקנה עצמה תיצור את המחיצות.

SWAP ו-EXT3 לא יכולים להיות באותה מחיצה. יש מחיצה אחת ל-EXT3, ומחיצה אחרת ל-SWAP.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון ל-Unallocated? אין Unpartitioned.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים