עבור לתוכן

עזרה לגבי המשחק- Fahrenheit Indigo Prophecy

Featured Replies

פורסם

קודם כל, קניתי את המשחק אתמול ותאמינו לי אומנם לא הספקתי לשחק הרבה אבל הרבה זמן לא שיחקתי במשחק כזה...אין לי מילים לגביו..ואני לא יושב הרבה בד"כ לשחק...אבל המשחק ממש אבל ממש יפה ומהנה...גרפיקה נחמדה, סאונד מדהים, אווירת משחק מותחת וכיפית ביותר!)

בקיצור יש איזה משהו שעוד לא הבנתי...הגעתי לקטע שהוא הלך לעבודה (הרוצח כביכול, ברח לי השם שלו...)

עכשיו רודפים אחרי מפלצות ומופיע לי על המסך "GET READY" ואז מופיע לי כל מיני סימנים כאלה שם (צהוב, כחול, אדום ועוד איזה צבע..כמו המשחק הזה..)

עכשיו מתי שנדלק לי הצבע אני פשוט לוחץ על הצבע (נגיד צהוב משמאל, אני לוחץ על שמאל..וכן הלאה..) וזה לא עושה כלום אני עושה את זה בדיוק וזה ממשיך לתת לי הודעה של "Failed"...

מה בדיוק אני צריך לעשות בשביל לעבור את זה..

תודה לעוזרים...

פורסם

אתה לוחץ על החצים שמימין לspacebar במקרה? כי אתה אמור ללחוץ על החצים בNUMPAD (גוש המקשים הכי ימני במקלדת)

8 =אור עליון

2 = אור תחתון

4 = אור שמאלי

6 = אור ימני

אתה אמור ללחוץ על המקש התואם למיקום של האור , בדיוק באותו זמן שהוא מופיע.

יש גם קטע שאתה אמור לשמור על סקאלה כזאת מאוזנת, את זה אתה עושה עם החצים הרגילים (מחליף בין ימין לשמאל במהירות)

לוקח קצת זמן להתרגל אבל ברגע שאתה מתרגל זה זורם צ'יק צ'אק.

משחק מדהים אגב, אחד האהובים עליי :xyxthumbs:

פורסם

איזה משחק חזק זה,נכנסתי למשחק ולא יצאתי עד שסיימתי אותו, ישבתי עליו 6 שעות בדיוק בלי לזוז אפילו לשירותים.

פורסם

משחק בין הטוביםםם!!! סוס רצח!!

חכה חכה תגיע לקבות בסוף תנגנב איזה השקעה דפקו במשחק הזה!!

זה אשכרה סרט!! במיוחד בסוף אם הכתוביות

אני היחיד שלקח לו שנה למצוא את הסכין????בכלל לא מצאתי אותו,אחרי איזה כימעט שעה הכושי מצא לי אותו אוטומתי..

בטח ייתאש ממני :P שמעתי הוא יכול לימצא בין 3 מקומות רנדומלי כזה..

פורסם

אתה לוחץ על החצים שמימין לspacebar במקרה? כי אתה אמור ללחוץ על החצים בNUMPAD (גוש המקשים הכי ימני במקלדת)

8 =אור עליון

2 = אור תחתון

4 = אור שמאלי

6 = אור ימני

אתה אמור ללחוץ על המקש התואם למיקום של האור , בדיוק באותו זמן שהוא מופיע.

יש גם קטע שאתה אמור לשמור על סקאלה כזאת מאוזנת, את זה אתה עושה עם החצים הרגילים (מחליף בין ימין לשמאל במהירות)

לוקח קצת זמן להתרגל אבל ברגע שאתה מתרגל זה זורם צ'יק צ'אק.

משחק מדהים אגב, אחד האהובים עליי :xyxthumbs:

זה לחיצים בצד ימין, החיצים בצד שמאל הם של החיצים הרגילים (משמאל לNUMPAD). אם תשים לב הדמות שאתה משחק תעשה את הפעולה

לכיוון החיצים שאתה לוחץ. אתה יכול גם לעשות את הTOTURIAL בהתחלה כדי להתרגל.

משחק מדהים

פורסם
  • מחבר

אה חח אוקיי תודה לכולם אני ינסה כבר מחר...פשוט לחצתי על הלחצנים הרגילים.. :>

וכן באמת משחק יפה..קניתי אותו אתמול וכבר אני מחכה להמשיך אותו מחר חח..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים