פורסם 2006 ביוני 919 שנים אני לא מבין אותכם אין כימאת תוכנות שבאמת מנצלות תפיצרים החדשים בוסיטה היוםוגם אין כרטיסי מסך ומישחקי D3D10 ובנוסף זה גירסת בדיקה ולא גירסה מלאה ככה שחוץ מילאנשים שמשעמם להם בחיים אני לא ממליץ לכם להוריד פשוט חבל על הזמן
פורסם 2006 ביוני 919 שנים למה לא להוריד?לא יהיה טוב, תמיד אפשר לחזור לXPאתה יכל להסביר בקצט יותר פרוט איך אני עושה את זה?
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אתה יכל להסביר בקצט יותר פרוט איך אני עושה את זה?איך אתה עושה מה?חוזר לXP?אני לא מבין מאיפה אתם מורידים עם השרת הראשי עמוסמפהhttp://download.windowsvista.com/preview/beta2/en/x86/download.htmעם GETRIGHT
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אני לא מבין אותכם אין כימאת תוכנות שבאמת מנצלות תפיצרים החדשים בוסיטה היוםוגם אין כרטיסי מסך ומישחקי D3D10 ובנוסף זה גירסת בדיקה ולא גירסה מלאה ככה שחוץ מילאנשים שמשעמם להם בחיים אני לא ממליץ לכם להוריד פשוט חבל על הזמןנראה לי שכל מי שמוריד פה, זה רק כדי להתקין במחיצה נפרדת ולראות במה מדובר...ובשביל AERO מספיק DX9.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אני מתקין במקום ה XP(אבל עושה קודם GHOST)אם זה יהיה מספיק טוב נשאירמקסימום בזבזנו דיסק ושעה מהחיים
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אני מתקין במקום ה XP(אבל עושה קודם GHOST)אם זה יהיה מספיק טוב נשאירמקסימום בזבזנו דיסק ושעה מהחייםאתה מתקין את גירסת ה64 ביט או 32 ביט?
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אני מתקין במקום ה XP(אבל עושה קודם GHOST)אם זה יהיה מספיק טוב נשאירמקסימום בזבזנו דיסק ושעה מהחייםאדם אמיץ אתה.אני חושב עכשיו עם שווה להעיף את הפדורה (שלא נכנסתי אליה כבר חודש) בשביל לנסות.נ.ב: למישהו יש מושג איזה דפדפן מותקן שם? ואם זה בא עם אופיס 2007 בטא? ואם יש תמיכה כמו שצריך בעברית?
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אתה מתקין את גירסת ה64 ביט או 32 ביט? עדיין לא החלטתי אני מוריד את שתיהן נ.ב: למישהו יש מושג איזה דפדפן מותקן שם? ואם זה בא עם אופיס 2007 בטא? ואם יש תמיכה כמו שצריך בעברית? התמיכה בעברית קרוב לודאי מובנית, זה ככה מWIN2K הדפדפן הוא בטח הIE7 זה לא מגיע עם אופיס אבל אתה יכול להוריד אותו בנפרד (נחמד אבל מאוד מאוד כבד)
פורסם 2006 ביוני 919 שנים למה לא את ה64BIT עד שיש WIN "נרמאלי" עם תמיכה ב64BIT אז למה לא?ד"א מישהו יכל לעזור לי ולהסביר לי איך ישאר גם הXP(התמול התקנתי XP אז שלא יהיה בלגנים ואני יצטרך לפרמט)
פורסם 2006 ביוני 919 שנים http://download.windowsvista.com/preview/beta2/en/x86/download.htm זה עובד אצלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.