עבור לתוכן

האם שווה להשקיע בהגה ?

Featured Replies

פורסם

[ltr]yea[/ltr]

• תגובות 68
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

[ltr]who did you play LFS and GTR if you don't have a wheel?![/ltr]

בתקופה של GTR השאלתי מחבר לאיזה חצי שנה.

LFS שיחקתי באמת עם מקלדת רוב הזמן (היה לי הגה ליום אחד), היה נוראי. אני לא מבין למה המשחק תומך במקלדת עם אי אפשר להשתמש בה. :nixweiss:

פורסם

[ltr]you're supposed to use the keyboard just for shifting gears, clutch and stuff like that, drive with the mouse, it's not as good as a wheel but it's better than nothing.[/ltr]

פורסם

הגה זה באמת דבר טוב...

מעניין אותי איך הG25...

פורסם

לי יש את ה-logitech gp force feedback, עלה לי 300 ש"ח ומצויין.

גם לי יש אותו והוא מצוין אבל אחרי כמה שבועות כבר נמאס ואז הוא שוכב בצד...

פורסם

תגידו Cross Racing Championship 2005 מתאים להגה ?

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי לרוב העכברים היו שני כפתורים (במקרה של מחשב)

פורסם

[ltr]steering with the mouse (analog), throttle - left button, brakes - right button. everything else keyboard.[/ltr]

פורסם

סליחה שמחקתי את ההודעה, הבנתי שזה כן אפשרי עכשיו (עדיין, לא שחיק).

אבל מה שאמרתם לא אפשרי בגלל שהכפטורים בעכבר לא יכולים לשלוט בכלום (לפחות בדמו אצלי).

פורסם

טוב אף אחד לא ענה אז אני ישאל עוד הפעם

חוץ מיזה מישהו יכול לתת לי לינק לביקורת על ה-

logitech gp force feedback

או לפחות הסבר על מה זה כולל ומה האכות

אין לי תקציב של 1000+ להוציא על הגה ולפחות מיבחינת המחיר 300 שקל ניראה טוב

אני גם לא אוהב מרוצים יותר מידי ריאליסטים

פורסם

סליחה שמחקתי את ההודעה, הבנתי שזה כן אפשרי עכשיו (עדיין, לא שחיק).

אבל מה שאמרתם לא אפשרי בגלל שהכפטורים בעכבר לא יכולים לשלוט בכלום (לפחות בדמו אצלי).

[ltr]eh?! what's the problem?

btw, the G25 gonna cost 300$, which is about 1500nis, which is relativly cheap compared to what you get, but then again the momo cost 100$ and is sold for 800nis in israel. so 300$ should be 2400 nis. expansive...

the sad thing is that it's still the cheapest wheel with a clutch and a shifter. (plus it got a full size leather wheel)[/ltr]

טוב אף אחד לא ענה אז אני ישאל עוד הפעם

חוץ מיזה מישהו יכול לתת לי לינק לביקורת על ה-

logitech gp force feedback

או לפחות הסבר על מה זה כולל ומה האכות

אין לי תקציב של 1000+ להוציא על הגה ולפחות מיבחינת המחיר 300 שקל ניראה טוב

אני גם לא אוהב מרוצים יותר מידי ריאליסטים

[ltr]yea, it works very good. very few racing games support clutch and shifter, but standard wheel pretty much every game supports. the momo is pretty good and it cost 800 nis.

NFS from U2 onwards are impossible to play with a wheel, it supports it, but it just feels wrong (it's like driving drunk, like really drunk, there's a huge delay).[/ltr]

פורסם

[ltr]eh?! what's the problem?

btw, the G25 gonna cost 300$, which is about 1500nis, which is relativly cheap compared to what you get, but then again the momo cost 100$ and is sold for 800nis in israel. so 300$ should be 2400 nis. expansive...

the sad thing is that it's still the cheapest wheel with a clutch and a shifter. (plus it got a full size leather wheel)[/ltr]

אני לא צריך קלצ מספיק לי רק ברקס וגז גם ככה אני נוהג באוטומט גם בחיים וגם במישחקים

ושאלתי על ההגה שעולה 300 שח ולא 300 דולאר

חוץ מיזה למה אף אחד לא אומר לי אם Cross Racing Championship 2005 מתאים להגה

פורסם

[ltr]read again[/ltr]

פורסם

תאמת אני די מבואס מההגה שלי הוא ממש טוב אבל אין מישחקים שתומכים בו מלא! יש לי הגה כוח רוטט וחוץ מNFS לא מצאתי ממש מישחקים שתומכים בו.

אפיךלו ראילי לא תומך בו מלא

פורסם

[ltr]like I said, the lastest NFS work really bad with wheels. what wheel you got?[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים