עבור לתוכן

האם שווה להשקיע בהגה ?

Featured Replies

פורסם

יש לי רגיל של מיקרו סופט אבל לא רוטט

וזה הורס... אני מת להגה רוטט אבל אני כבר מעדיף ג'ויסטיק רוטט..

• תגובות 68
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

[ltr]force feedback joystick is a gimmick a force feedback wheel is a must.[/ltr]

פורסם

וואי זה עם התיבת ההילוכים נראה משהו עצבני, מתי כבר בארץ ומה המחיר?

פורסם

[ltr]the momo is sequential (up,down), the G25 is a direct shifter and it also has a clutch paddle.

if it'll be cheap I might upgrade.[/ltr]

פורסם

זה נראה לפחות אלף שקל ככה...

אני שוקל לקנות את הזה של ה360, נראה איכותי למידי והוא גם אלחוטי, השמועות כרגע מדברות על מחיר שבין 60 ל100.. לא רע

פורסם

ה G25 נראה ממש עצבני!!

אם לא יגזימו במחיר שלו אני יקנה אותו

פורסם

מה שבאמת מגניב זה לא הגיר אלא הקלאצ'!!

פורסם

כהההההה

פורסם

זה נראה לפחות אלף שקל ככה...

אני שוקל לקנות את הזה של ה360, נראה איכותי למידי והוא גם אלחוטי, השמועות כרגע מדברות על מחיר שבין 60 ל100.. לא רע

[ltr]the clutch and the shifter version? at least 1300 probably more. quality costs...

you do know that most games don't support a clutch and a shifter, LFS, Racer, GTR and Nascar do, but not many other.[/ltr]

פורסם

נראה קצת כמו הוצאה מיותרת הקלאצ' וידית ההילוכים

מאגניב, אבל בסופו של דבר מעיק

פורסם

[ltr]the whole idea of simulation is to be realistic, if I wanted something easy I'd play NFS.[/ltr]

פורסם

רוב מכוניות המרוץ עברו לתיבה רציפה עם פאדלים, גיר ידני שכזה שימושי רק לראלי וכאלה

זה לא עניין של קלות זה עניין של נוחות.

פורסם

[ltr]actually rally cars have moved to sequential as well.

LFS and Racer also sports street cars (actually mostly street cars) and I'm pretty sure Nascar cars use regular transmission.

anyways the G25 shifter also supports sequential mode.[/ltr]

פורסם

נאסקר הם אכן ידניות, אבל זו לא הנקודה. האם בסביבת מחשב נורמלית ובמשחקי המחשב שקיימים, ידית הילוכים שכזו תהיה נוחה להפעלה?

וזה צעצוע קצת יקר לקנות ולזרוק, אני מניח שיהיה הפרש של כמה מאות בינו לבין הדגם הרגיל

פורסם

נאסקר הם אכן ידניות, אבל זו לא הנקודה. האם בסביבת מחשב נורמלית ובמשחקי המחשב שקיימים, ידית הילוכים שכזו תהיה נוחה להפעלה?

וזה צעצוע קצת יקר לקנות ולזרוק, אני מניח שיהיה הפרש של כמה מאות בינו לבין הדגם הרגיל

מחזק

אני גם ככה במישחקי מרוצים מכוון תהגדרות על אוטומט

זה יכול להיות מצוין למי שאוהבים סימולטורים רצינים אבל למישתמש הפשוט זה מיותר וחבל על תוספת הכסף המשמעותית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים