פורסם 2006 ביוני 819 שנים אני משחק במשחק COLIN MCRAE RALLY 05 ושוקל לקנות הגה.האם המשחקיות שונה וחבל לוותר אם יש אפשרות או שחבל על הכסף ?
פורסם 2006 ביוני 819 שנים [ltr]definitely worth it. one of the best buys I ever did.don't go for something cheap either. I'd wait for the G25 pending on reviews obviously. I can recommend the MS Sidewinder FF wheel. I have it for about 8 years now, and it still work like new, though that due to it's age (it's gameport, it's that old) the paddles squeak a bit, they can use oiling, but other than that, it's like new.[/ltr]
פורסם 2006 ביוני 819 שנים שווה ביותר..אחת ההשקעות היותר טובות שיש...במיודה אם אתה חובב משחקי מכוניות (כמוני)..וכוחוויה מהנה ביותר ושווה כול שקל...
פורסם 2006 ביוני 819 שנים [ltr]don't go for something cheap either. I'd wait for the G25 pending on reviews obviously. I can recommend the MS Sidewinder FF wheel. [/ltr]
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר תקציב יש לי ללא הגבלה ז"א אני יכול להוציא גם 1500 ש"ח על הגה אבל ממש לא רוצה לעשות את זה.כמה עולה הגה טוב ושווה היום ? ב-500 ש"ח אפשר להביא משהו טוב או אולי בטיפה יותר ?אגב,יש איזה חברה מומלצת שהמוצרים שלה (הגאים) נחשבים ליותר טובים ?אני ממש לא מבין בזה ורוצה לדעת מה חשוב שיהיה שקונים הגה,האם לכולם יש גם דוושות ? מה עם הילוכים - זה נחוץ ? כי אני מעדיף לשחק על אוטומט וכו'.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים [ltr]couldn't find the sidewinder, maybe it's not sold any more. the logitech momo is 800 nis.edit: found one on ebay, it's used, but it's practicly free.[/ltr]
פורסם 2006 ביוני 819 שנים יש לי את ההגה שBigDickBastard מדבר עליו, הגה מעולה, קניתי אותו לפני 4 שנים אם אני לא טועה.אם כי, אני הייתי מחכה לביקורות של G25, הוא נראה מבטיח, והוא גם נכנס לתקציב שלך, אני משער שהוא יעלה בארץ בסביבות ה800-1000.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר או קיי תודה ועוד כמה שאלות.1 מה מחירו בניו יורק בערך ?2 אם אני מביא אותו מארה"ב - האם יש איזשהו מכס לשלם עליו.3 מה הגודל של הקופסא שלו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.