פורסם 2006 ביוני 819 שנים משומה בהתחלה היתה לי בעיה לא יודע אם זה היה קשור במעבד או בכרטיס אבל בסוף אחרי שיחקתי בOC של המעבד זה הסתדר בכול מקרה קבלו תוצאות סטוק לכרטיס קודם כול מפרט: INTEL 805 2.66GHZ@3.77 ASUS P5LD2 SUPER TALENT DDR2 512MBX2 533MHZ 7600GT ותגידו לי אם זה טוב ? איך הכרטיס? וזה בלי OC
פורסם 2006 ביוני 819 שנים תוצאות טובות ומתאימות לכרטיס שלך תתחדש אחלה מחשב יש לך! ועכשיו תתחיל ב-oc! נ.ב אתה לא תצליח להעלות הרבה לליבה כי הליבה של 7600gt מוחלשת מהחינה של מתח ובגלל זה בשביל להגיע לתוצאות טובות בליבה צריך להוסיף מתח..
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר תוצאות טובות ומתאימות לכרטיס שלך תתחדש אחלה מחשב יש לך! ועכשיו תתחיל ב-oc! נ.ב אתה לא תצליח להעלות הרבה לליבה כי הליבה של 7600gt מוחלשת מהחינה של מתח ובגלל זה בשביל להגיע לתוצאות טובות בליבה צריך להוסיף מתח.. איך עושים את זה בדיוק? כי ראיתי מדריך שצריך לעשות עם עיפרון וולט מטר ובלאגן :\אתה יודע אולי אם יש דרך אחרת תוכנתית לעשות זאת?
פורסם 2006 ביוני 819 שנים איך עושים את זה בדיוק? כי ראיתי מדריך שצריך לעשות עם עיפרון וולט מטר ובלאגן :\אתה יודע אולי אם יש דרך אחרת תוכנתית לעשות זאת?כרגע עזוב עניינים של מוד עיפרון, זה מסוכן ויכול להרוס את הכרטיס.ה76GT כרטיס מצויין, אם אתה רוצה בכל זאת OC תעשה בלי תוספת מתח, הזכרון מסוגל ל1600MHZ ברוב הכרטיסים אם אני לא טועה. ברגע שהכרטיס לא יספק אותך אז תעשה מוד.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים כרטיס נחמד מאוד תתחדש.בשביל להשוות ציוני 3DMARK יש לך את הדיון הבא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=140559.0בשביל OC יש לך את פורום "אוברקלוקינג וקירור"ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.