פורסם 2006 ביוני 819 שנים יש לי כרטיס מסך שלא עובדכל הזמן שאני קורא ביקורות על כרטיסי מסך אני רואה תמונות שמראים את הליבה שקופה כמו ראיאני רוצה לראות את זההוצאתי את ההיטסינק (הקירור הוא פאסיבי)וניקיתי את המשחה התרמית כמה שיכולתי עם אציטון וקיסמיםאיך אני מרים את המכסה הזה איפה שכתוב NVIDIA עם הלוגו?תודה מראשטל
פורסם 2006 ביוני 819 שנים לאחר שהרמת את הקירור וניקית משחה, אתה מסתכל על הליבה, אין יותר מה להרים, לא על כל הליבות יש לוגואים
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר הרמתי את ההיטסינק ניקיתי משחה אבל יש על הליבה כמו כיסוי פלסטיק קשיח שחור ועליו מודפס הלוגו של נידיה עם השם והדגם של הכרטיס ועוד כל מיני מספרים (כמו סטםינג של מעבד) ו TAIWAN
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר אבל הליבה לא מגיעה עם מכסה כמו המעבדים?אז איך ראיתי ביקורות על כל מיני כרטיסי מסך שפתחו את כל הליבה ופשוט רואים כל כך ברור ונקי כמו ראי?
פורסם 2006 ביוני 819 שנים בטח ליבת GF4 ומטה.הם היו גוש פלסטיק. ;Dבסדרה 5 כבר שינו את העסק ושמו כיסוי מתחת כמו במעבדים השולחניים או שלא שמו כלום והשאירו ליבה חשופה.*פרט ל5200,5500,5100 ואולי גם סדרה 5600, אני כבר לא זוכר....
פורסם 2006 ביוני 819 שנים חחחחח איזה מצחיק אתה אי אפשר עוד לפתוח הגעת למעבד וזהו ואם תפתח מה תתחיל לעשות שם? לנקות אבק? אין שם אבק
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר חחחחח איזה מצחיק אתה אי אפשר עוד לפתוח הגעת למעבד וזהו ואם תפתח מה תתחיל לעשות שם? לנקות אבק? אין שם אבק אולי תקרא את ההודעה הראשונה בטח ליבת GF4 ומטה. הם היו גוש פלסטיק. ;D ליבת גיפה 2MX 400 אין לי כרגע מצלמה אבל הנה מה שאני רואה זה אותו דבר כמו אצלי אבל רק המספרים ב2השורות התחתונות שונים http://www.xbitlabs.com/images/video/gv-gf1280rt/core.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.