פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים התקנתי לפני מספר ימים לינוקס מנדרייק 7 במחשב הישן שלי......יש לי רשת ביתית ושיתוף אינטרנט ב-98 אבל בלינוקס לא הצלחתי להגדיר את הרשת שתפעלאני רוצה לעשות רשת בין לינוקס לוינדוס 98(שמעתי שאפשר דרך פרוקסי או סמבה)הלינוקס זיהה את הכרטיס רשת, הגדרתי איפי אבל זה לא עובד....מישהו יודע איך לעשות את הרשת?ועוד שאלה:האם במנדרייק 7 אפשר לעשות שכל הממשק הגרפי יהיה בעברית? יש לי גם kde וגם gnomeאם אפשר אז איך? אם אי אפשר, איך מתקינים את הפונטים העבריים? לא הצלחתיתודה לכל העונים
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים למה אתה מתכוון "לא עובד"? אתה לא יכול לשלוח פינג למחשב השני?אתה בטוח שהגדרת מספר איי פי וסאבמאסק נכון?
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים מחבר זה מחשב ישן אז התקנתי גרסה ישנה........היא כמו כל הגרסאות רק שהkde בגרסה יותר ישנההרשת לא עובדתהגדרתי את הip והסאבמאסק נכון(כמו בהגדרות שרשמתי ב-98)לא עובד.....ניסיתי DHCP גם לא עובדהרשת לא עובדת אבל הלד של הכרטיס רשת מהבהב....איך זה יכול להיות ???יכול להיות שצריך להתקין איזה תוכנה בwin98 במחשב השני?
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים מחבר טופ........הפינג עובד לי, המחשב עם הwin98 לא מזהה את המחשב עם הלינוקס, הלינוקס מזהה את המחשב עם הwin98האינטרנט לא עובד......איך אני רואה את הכוננים שלי המחשב עם הwin98 דרך הלינוקס?איך אני עושה שהאינטרנט יעבוד בלינוקס?
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים קודם כל איזבה אינטרנט יש לך ADSL כבלים מודם רגיל.אם ADSL או כבלים אז הם עם חייגן בלי חייגן.תן עוד פרטים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.