פורסם 2006 ביוני 719 שנים שלום לכולםש ברשותי מצלמת אינטרנט מדגם gpt iCam 540ואיבדתי את דיסק ההתקנה ועכשיו אין לי אפשרות להתקין אותהאם מישהו יוכל לתת לי קישור מדוייק להורדת הדרייבר אני אשמח מאודתודה מראש
פורסם 2006 ביוני 819 שנים האמת שלחברה קוראים chiconyושבאתר שלהם אין זכר לדרייברים למצלמות למחשב....אנשים תעשו טובה תקנו מחברות מוכרות
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר אז?אין סיכוי שאני אתקין אותה אה? ???סליחה זה שלח לי פעמיים בטעות זה פשוט לא ערך לי זה שלח שתייםשוב סליחה
פורסם 2006 ביוני 919 שנים חרשתי את כל האינרטנט ופשוט איןוגם באתר של החברה chicony אין, לא יודע למה קוראים לזה GPT בכללאני מקווה שלא לקחו לך הרבה כסף על המצלמה הזאת...תשלח להם אימייל לתמיכה אולי הם יעזרו לךhttp://www.chicony.com.tw/index2.htm
פורסם 2006 ביוני 919 שנים תריץ חיפוש בגוגל יש אתר שקוראים לו משהו drivers guideאין מצב שאתה לא מוצא דרייבר שם
פורסם 2006 ביוני 919 שנים בדקתי שםלא מצאתיאז אין מצבאם שני השמות שהם נתנו לזהגם icam 540וגם הדגם שכתוב אצל chicony
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים האמת שלחברה קוראים chiconyושבאתר שלהם אין זכר לדרייברים למצלמות למחשב....אנשים תעשו טובה תקנו מחברות מוכרותתאמין לי גם בחברות מוכרות זה קורה- אני קניתי עכבר MX500 של לוג'יטק, וכשנכנסתי לאתר שלהם להוריד את הדרייבר גיליתי שמשום מה הם הוציאו אותו... ועוד אז הוא לא היה כזה ישן....בכל מקרה אחי אני אנסה לחפש לך את הדרייבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.