עבור לתוכן

סוף סוף הצלחתי לחבר את הטלוויזיה למחשב - רואים שחור לבן

Featured Replies

פורסם

סוף סוף בעזרת הדרייברים החדשים של nVidia, הבטא 91, הצלחתי לחבר את הטלוויזיה למחשב בתור צג שני. הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אני יודע שזו לא בעיה בחיבור או בכבל, מכיוון שכאשר ה-XP עלה [המסך השחור עם הפס הכחול הנע] ראיתי צבעים על הטלוויזיה, אבל אחרי שהווינדוס עולה - שחור לבן. אבא שלי אמא שאולי זו בעיה של NTSC ופאל, אבל אני לא מוצא איך לסדר את זה בדרייברים. מישהו יכול לעזור?

בנוסף, הרזולוציה בטלוויזיה גבוהה מדי, אפילו ב-640X480, ואני לא רואה חלק מהמסך, יש דרך לפתור את זה?

פורסם

search.gif

הייתה לי בעיה דומה (צבעים בעליה, שחור לבן בחלונות), אחרי החלפת כבל הכל הסתדר.

פורסם

איך בדיוק חיברת

עם איזה כבלים/מתאמים?

פורסם
  • מחבר

צד אחד למחשב S-Video שמתפצל לשני כבלים שכתוב עליהם Digital, אחד אדום שכתוב עליו משהו עם Home Theater ואחד רגיל שאליו חיברתי מתאם לכבל רגיל של ווידאו [אדום צהוב לבן, רק שאני משתמש רק בצהוב]. אבל למה לעזאזל להחליף כבל? הרי יש לי צבעים בעלייה. [לראשון]

והחיפוש פה דפוק גם אם אני מכניס לו שש מילים [לא מילות קישור או יחס] הוא עדיין אומר לי שאין מספיק פרמטרים :\

פורסם

ניסית להחליף שיטות בהגדרות?

הכוונה ל

pal

או

ntsc

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שלא מצאתי - אבל ביקרתי באתר של נווידיה ואיכשהו מצאתי את זה בדרייבר החדש [הוא די מסורבל], בכל אופן, החלפתי את סוג החיבור [מ-Auto detect ל-Composite] וזה עבד. כמו כן שיחקתי עם שיטת השידור קצת. מישהו יכול להגיד לי איזו שיטה היא האופטימלית? יש איזה 1000.

למישהו יש פתרון לבעיית הרזולוציה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים