עבור לתוכן

האם כל רוב המשחקים בעתיד יהיו צריכים לפחות 1GB???

Featured Replies

פורסם

על מה אתם מדברים לעזאזל?

זה שהגרפיקה, האפקטים הפיזיקה וכל השאר מתפתחים, זה לא אומר כול/רוב המשחקים בעתיד (שנה/שנתיים, זה לפחות מה שאני חושב שפותח התר'ד התכוון) יצרכו מינימום של 1GB זיכרון RAM... גם לא 1GB ROM...

יש כיום עדיין משחקים "מתקדמים" וטובים חדשים יחסית, שלא צורכים יותר מ128MB RAM...

ובכלל, הקטע עם הויסטא מטורף!!!! הפציצו אותה! אני מקווה בישבלנו (לא בשביל מיקרוסופט, היא בכל מקרה תגרום לכמות גדולה מהשוק לשדרג ולהיות "VISTA COMPATIBLE", לא משנה כמה כבדה המערכת תהיה...) שכל העיקובים אללו הם על אבטחה והקטנה שלה... (למצוא דברים שהיא עושה לא נכון, למחוק דברים לא נחוצים....)

• תגובות 38
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שעל השאלה המטופשת של הת'ראד הזה אפשר לענות במשפט אחד של איש אלמוני וחסר השפעה משלהי שנות ה80':

"Nobody will ever need more than 640k RAM!" -- Bill Gates, 1981

כאילו, מה נראה לכם? :s07: :s07:

פורסם

ומאיפה הציטוט אם אפשר לדעת?

פורסם

זה ציטוט מוכר , יש אותו בהמון מקורות ברשת.

אבל אפילו אם נניח בצד את הציטוט הזה, אתה יודע, 1GB זכרון לפני 10 שנים היה נראה כרעיון מטורף , בערך כמו ש 1TB זכרון נראה לך עכשיו, אז יש יסוד חזק מאוד להניח שבעתיד קרוב\רחוק כמות הזכרון הממוצעת רק תגדל , בעקבות דרישות גבוהות יותר של אפליקציות\משחקים, שרק הולכים ונהיים כבדים יותר , זה לא עד כדי כך מופרך להאמין שדרישות המינימום רק יגדלו :screwy:

פורסם

לפני 10 שנים 100 מגה היה מטורף חח, אנשים היה להם חצי מגה והם היו הכי מבסוטים שבעולם :P (טוב אולי לפני 13 חח)

פורסם

ומאיפה הציטוט אם אפשר לדעת?

זה הסיבה ההיסטורית למה DOS לא יכלה להשתמש מעבר ל 640K והיה צריך מנהלי זכרון מיוחדים ותוכנות כמו DOS4GW בשביל להשתמש בשאר

פורסם

זה ציטוט מוכר , יש אותו בהמון מקורות ברשת.

אבל אפילו אם נניח בצד את הציטוט הזה, אתה יודע, 1GB זכרון לפני 10 שנים היה נראה כרעיון מטורף , בערך כמו ש 1TB זכרון נראה לך עכשיו, אז יש יסוד חזק מאוד להניח שבעתיד קרוב\רחוק כמות הזכרון הממוצעת רק תגדל , בעקבות דרישות גבוהות יותר של אפליקציות\משחקים, שרק הולכים ונהיים כבדים יותר , זה לא עד כדי כך מופרך להאמין שדרישות המינימום רק יגדלו :screwy:

תאמת - זה לא נראה כךל כך מטורף, שכל משחק הוא 4 ג'יגה, סרט משהו דומה אם לא יותר, תוכנות מגיעות לג'יגות וויסטה תדרוש 20 ג'גה...

פורסם

אנחנו מדברים על זכרון פנימי, RAM , לא על מקום בהארד דיסק ...

פורסם

כן בלבל אותי.. גם אני חשבתי על ג'יגה ראם דימיוני כמו שטרא נפח איכסון "דימיוני"..

יצאתי נעל :silly:

פורסם

יש כיום עדיין משחקים "מתקדמים" וטובים חדשים יחסית, שלא צורכים יותר מ128MB RAM...

סוליטר?

פורסם

סוליטר?

... מצחיק מאוד, תינוקי...

לך לישון

פורסם

אז איזה משחק מתקדם וחדש צורך 128 מגה :lol:

פורסם

:-X

האלה שמבינים, יבינו אותי ויתנו דוגמאות, אני לא זוכר כרגע... היו לי כמה

פורסם

על מה אתם מדברים לעזאזל?

זה שהגרפיקה, האפקטים הפיזיקה וכל השאר מתפתחים, זה לא אומר כול/רוב המשחקים בעתיד (שנה/שנתיים, זה לפחות מה שאני חושב שפותח התר'ד התכוון) יצרכו מינימום של 1GB זיכרון RAM... גם לא 1GB ROM...

ובכלל, הקטע עם הויסטא מטורף!!!! הפציצו אותה! אני מקווה בישבלנו (לא בשביל מיקרוסופט, היא בכל מקרה תגרום לכמות גדולה מהשוק לשדרג ולהיות "VISTA COMPATIBLE", לא משנה כמה כבדה המערכת תהיה...) שכל העיקובים אללו הם על אבטחה והקטנה שלה... (למצוא דברים שהיא עושה לא נכון, למחוק דברים לא נחוצים....)

Super Dave,Theme Hospital?

אפילו ווינדוס לא יעלה על 128 MB,אז משחק?

צא מהסם שאתה חיי בו.

פורסם

:-X

האלה שמבינים, יבינו אותי ויתנו דוגמאות, אני לא זוכר כרגע... היו לי כמה

תן משחק אחד,חדש תקבל ממני מאה שקל לחשבון בנק מחר בבוקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים