עבור לתוכן

כרטיסי מסך למחשבים ניידים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני שוקל לקנות מחשב נייד, ואני חסר ידע לחלוטין בכל הנוגע לכרטיסי מסך של מחשבים ניידים.

מישהו יכול להפנות אותי לסקירה היסטורית של כרטיסים וביצועיהם?

אני רוצה להריץ משחקים בסגנון Warcraft 3 ו Half Life 2 על הנייד, אבל אני רוצה לשמוע גם על כרטיסים יותר חזקים / חלשים.

בתודה מראש :hat:

פורסם

בשביל להריץ משחקים על מחשב נייד...

תצטרך מחשב טוב ובמיוחד כרטיס מסך טוב..

ודבר כזה בארץ זה לפחות 15K+-..(לפחות)..

יש לך תכסף..(השקעה מיותרת לדעתי אבל...)..???

פורסם

אני לא מסכים איתך.

אם יש לך מידע נוסף על מחירי כרטיסי מסך למחשב נייד ואיפה ניתן לקנות. תיידע !

10X

פורסם
  • מחבר

אני בכל זאת אשמח לסקירה של כרטיסים גרפיים, אם למישהו יש לינק :hat:

פורסם

אם אתה מחפש להריץ את המשחקים הללו בביצועים סבירים יש את ה HP Pavlion DV4392EA שמגיע עם X700

המחיר שלו בארץ 7500~. יש לי את המחשב ואחרי שידרוג ל 1gb זיכרון פנימי הוא בהחלט מהווה מכונת משחקים ניידת.

כך בחשבון שעל סוללה במשחק כמו BF2 הוא מחזיק בסביבות 50 דקות. ניתן כמובן לכבות את ההאצה התלת מימדית במצב

סוללה וכך להרוויח עוד זמן אם עובדים על מסמכים או גולשים בלבד ולא משחקים.

יש עליו סקירה במספר אתרים בחול וגם בתת אתר ניידים של THG.

פורסם

ויש את LG P1 ב 8000 שקל שמגיע עם X1600 שמקבל 4000 בת'רידי מארק 2005, וגם בעל יכולת OC נחמדה כי הוא מקורר לא רע.

מריץ יפה מאוד את HL2 על הגדרות גבוהות, לא יודע לגבי WC3, לא אוהב וורקראפט (ולא, אין לי את המחשב הזה)

חסכוני בסוללה יותר מה X700

פורסם

יש גם את Gigabyte W511A. שמגיע עם 1.8 דותן 1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך X700. ב6900 שקל. בלמיר. יש כמה סוגים לנייד אז יש מספר מחירים עם חומרה אחרת.

רכשתי אחד לפני כמה ימים. מגיע גם עם שלט רחוק.

ביקורת ב Toms

אם אתה מחפש להריץ את המשחקים הללו בביצועים סבירים יש את ה HP Pavlion DV4392EA שמגיע עם X700

המחיר שלו בארץ 7500~.

רק מטומטם שאוהב להסתכן יקנה מחשב של HP. השירות שלהם בארץ פשוט גרוע ומחפיר! הסיפורים ששמעתי מאנשים שקנו את המוצרים ומה הם עברו בגלל השירות הדפוק של החברה הזאת. גישה כזאת מגעילה.

תעשו לעצמכם טובה. אם חשוב לכם שירות לקוחות פשוט לא לקנות HP.

gigabyteremote28gn.th.jpg]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :hat:

חיי סוללה הם פחות חשובים לי (רוב המקומות שבהם אני מתכוון לעבוד הם בעלי שקע חשמלי).

איך השירות של Gigabyte ו LG?

פורסם

שמע, התוספת שווה, קח P1 עם X1600

הוא ה-ר-ב-ה יותר חזק מ X700, בצורה ממש משמעותית, ביותר מ 50 אחוז.

והוא גם מגיע עם מעבד כפול ליבה, Core Duo, לא חד ליבה כמו בג'יגבייט

השירות של LG מצוין, ולג'יגבייט אין בדיוק שירות בארץ, תצטרך לסמוך על החנות שממנה קנית.

פורסם

רק מטומטם שאוהב להסתכן יקנה מחשב של HP. השירות שלהם בארץ פשוט גרוע ומחפיר! הסיפורים ששמעתי מאנשים שקנו את המוצרים ומה הם עברו בגלל השירות הדפוק של החברה הזאת. גישה כזאת מגעילה.

תעשו לעצמכם טובה. אם חשוב לכם שירות לקוחות פשוט לא לקנות HP.

אני מציע שתרגיע עם ההעלבה שלך ועם ההשמצות שלך כלפי HP אתה עובר על חוקי הפורום (מה גם שחצי ממה שאמרת לא נכון היום)

הLG בהחלט הבחירה העדיפה מבחינת ביצועים. הגיגהבייט זול מאוד, כך בחשבון ש ה HP מגיע עם מעבד יותר מהיר (2.0ghz) וגם שלט מולטימדיה.

מבחינת שירות מאחורי LG בארץ עומדים ח.י. מחשבים וכל מה שמשתמע מכך.

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע לכרטיס Nvidio GeForce Go 7400? (הטעות במקור)

מצאתי אותו יושב על איזה HP Pavilion dv5164 אחד.

Jet Li - תוכל לפרט קצת על אחריות במקרה שאין תמיכה בארץ? (האם תיקונים קטנים כגון זכרון דפוק מתבצעים בארץ, או שכל פיפס קטן לוקח שבועיים).

במקרים שבהם השירות ניתן בארץ - אחרי שהמחשב נמצא אצלי, יש לי איזה קשר לחנות שבה קניתי את המחשב? אם יש לי תקלה, אז אני צריך לגשת לחנות בה רכשתי את המחשב או ישירות לנציגות?

פורסם

הכי טוב תטוס לחול לאמריקה לא זוכר איזה מחשב בדיוק אבל שמעתי על מחשב אם 2 כרטיסי מסך תקנה את המחשב הזה ותקנה 2 7900GO תשים אותם על המחשב תקנה עוד סוללה ומולץ 2 ::) ותראה ישחק לך בF.E.A.R על הגדרות גבוהות

או שתחקה למרום קנה את הכי טוב ואולי אם יצא גם אם SLI אז תקנה שתי 7900GO

והכול מומלץ אבל אם יש לך כסף

פורסם
  • מחבר

מצטער שעדיין לא פירטתי את התקציב שלי! אני עדיין לא סגור עליו בעצמי. :silly:

אני מתלבט בין מחשב זול יותר (סביבות 5000), למחשב חזק (סביבות 8500).

אני יכול לחכות למירום, אבל זה די הרבה זמן עבורי. אני אעדיף לקנות משהו מוקדם יותר. אם נפילת מחירים תאושר על ידי אינטל, אני עשוי לחכות.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לאתר של Nvidia, ומצאתי שיש שלושה כרטיסים חדשים יותר מה GeForce Go 7400 (כלומר יש 7600,7800,7900).

לעומת זאת ה x1600 הוא מהדור האחד לפני הכי חדש (יש x1800 לפניו).

יש למישהו דרך יותר טובה להעריך את ה GeForce Go 7400?

פורסם

ה-7400 GO כרטיס די חלש. רמת כניסה.

ה-X1400 של ATI הרבה יותר זריז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים