עבור לתוכן

צריך עזרה לגבי תוכנה שעוזרת למשאבי המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך המלצה על תוכנה, כמו FreeRam XP שמפנה מקום בזיכרון.

אשמח לשמוע ביקורת איך התוכנה הזו בעצמה...או כל תוכנות אחרות שעושות את אותה עבודה

בתודה

אלעד

פורסם

תעיין במדריך לתחזקות המחשב באתר...

וכול התוכנות הנ"ל מיותרות..(לדעתי)..

תעשה סריקה של וירוסים ותוכנות ריגול פעם/פעמיים בשבוע וזהו..

פורסם
  • מחבר

סתם שתדע שזה בכלל לא שטויות ובוא אני יסביר לך למה,

אם למשל אתה עכשיו משתמש בתוכנה כבדה, אחרי שיצאת ממנה תמיד תשים לב שהמחשב פועל קצת יותר לאט אחרי זה נכון??

אתה יודע למה??

כי עם סגירת התוכנה הזיכרון כבר לא משמש לתוכנה את מה שהיא צריכה ומוחקת את מה שהתוכנה היתה צריכה.

מה שקורה ב-99 אחוזים מהפעמים, שבזיכרון נשאר לפעמים לא מעט מהזיכרון של התוכנה ולכן המחשב מועט...

תוכנות כאלה מטרתן למחוק את השאריות של התוכנות הסגורות שלכאורה מכבידות על המחשב גם לאחר סגירתן, ולאפשר למחשב לפעול יותר מהר.

לילה טוב

אלעד

פורסם

זה לא נכון ברוב המקרים^^^..(במיוחד לא היום)...

ומה שמכביד על המחשב יותר זה התוכנות ריגול וכול מיני זבל שהצטבר עם הזמן.....וכו...

לדעתי אתה לא תראה שיפור משמעותי בביצועים אם בכלל...(הכול בראש..)..

פורסם

כדי להיות בקטע של תמיכת המחשב אתה צריך תוכנת אנליזה טובה.

אני ממליץ על Everest

פורסם

סתם שתדע שזה בכלל לא שטויות ובוא אני יסביר לך למה,

אם למשל אתה עכשיו משתמש בתוכנה כבדה, אחרי שיצאת ממנה תמיד תשים לב שהמחשב פועל קצת יותר לאט אחרי זה נכון??

אתה יודע למה??

כי עם סגירת התוכנה הזיכרון כבר לא משמש לתוכנה את מה שהיא צריכה ומוחקת את מה שהתוכנה היתה צריכה.

מה שקורה ב-99 אחוזים מהפעמים, שבזיכרון נשאר לפעמים לא מעט מהזיכרון של התוכנה ולכן המחשב מועט...

תוכנות כאלה מטרתן למחוק את השאריות של התוכנות הסגורות שלכאורה מכבידות על המחשב גם לאחר סגירתן, ולאפשר למחשב לפעול יותר מהר.

לילה טוב

אלעד

לא נכון. כל התוכנות האלה ש"מפנות RAM" בסה"כ מעבירות חלק ממנו ל-page file, מה שיכול להאט מאוד זמני גישה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים