עבור לתוכן

יכול להיות שהמסך מקשה על הכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

שאלה מוזרה קצת ..

יש לי כרטיס מסך geforce 5700 ומסך HITACHI CM615 ,זה מה שרשום על המסך ..זה מסך ישן יש לי אותו כמה שנים ואני עוד קניתי אותו ממישהו

אם לא הבנתם את השאלה שלי בנושא אז אני יסביר יותר טוב

אז ככה:המחשב שלי רועש יותר מדי ולדעתי המסך משפיע עליו יותר מדי ..כי זה יחסית כרטיס מסך טוב והמסך ישן ..

אם אתם שואלים למה הגעתי לזה אז יש כמה סיבות:

1.יש לאחי אותו מחשב כמו שלי אבל לו יש מסך חדש ומצויין והמחשב שלו ממש לא מרעיש ככה.

2.שאני זז עם הגלגלת של העכבר אז הרעשים גוברים כזה .

-------------------

בקיצור יש מצב שמה שאני אומר נכון ?

מחכה לתשובות מכולם גם מהמומחים

פורסם

אין סיבה שהמסך "יקשה" בצורה מסויימת על כרטיס המסך או על רכיבי המחשב בכלל.

תנסה לנקות אבק.

פורסם

מאיפה הבאתה את זה!!!

המסך לא משפיע על שום חלק שבמחשב

פורסם
  • מחבר

ניקיתי אבק כבר וזה לא עזר

והרעש בא מהספק או המאוור לא יודע מאיפה

איך אתם מסבירים את זה שלי ולאחי יש אותו מחשב ושלי מרעיש בצורה רצינית ושלו עושה הרבה פחות רעש

פורסם

מאוורר פגום?! אין קשר בין מסך לביצועים של כרטיס מסך אז חפש את הפיתרון במקום אחר.

לפי מה שאתה אומר זה נשמע כמו מאוורר אבל הזזה של העכבר משפיעה? ייתכן שיש איזו הפרעה חשמלית. תבדוק חיבורים, תחליף כבל ... או אתה יודע מה, תעשה ניסיון ושים את המסך של אחיך אצלך ואת המסך שלך אצל אחיך ותראה מה קורה, אם רעש נעלם אצלך אז משהו דפוק במסך (גם שלי עושה רעשים בתדרים/תמונות מסויימות, מסך שלי כבר ישן), אם רעש ממשיך אז תבדוק את המחשב כי הבעיה לא במסך.

פורסם
  • מחבר

מאוורר פגום?! אין קשר בין מסך לביצועים של כרטיס מסך אז חפש את הפיתרון במקום אחר.

לפי מה שאתה אומר זה נשמע כמו מאוורר אבל הזזה של העכבר משפיעה? ייתכן שיש איזו הפרעה חשמלית. תבדוק חיבורים, תחליף כבל ... או אתה יודע מה, תעשה ניסיון ושים את המסך של אחיך אצלך ואת המסך שלך אצל אחיך ותראה מה קורה, אם רעש נעלם אצלך אז משהו דפוק במסך (גם שלי עושה רעשים בתדרים/תמונות מסויימות, מסך שלי כבר ישן), אם רעש ממשיך אז תבדוק את המחשב כי הבעיה לא במסך.

כן חשבתי על לנסות מסך אחר ובאמת יכול להיות שזה בעייה בכבלים לא חשבתי על זה

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים