פורסם 2006 ביוני 619 שנים זאת שאלה קצת מוזרה לא ממש ידעתי באיזה פורום לשים את זה, אבל הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים עד עכשיו הכרטיס מסך שלי היה מחובר לטלוויזיה בכרטיס מסך שלי יש יציאה של s-vdieo 7 pins השתמשתי במפצל שהצד שמתחבר למחשב הוא s-video 9 pins ובצד השני יש 2 יציאות line in ו-2 יציאות lint out פעם אחת rca ופעם אחת s-video לכל אחד הכבל הזה נהרס לי והבנתי שאי אפשר לקנות אותו ומאוד קשה להשיג אותו. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או שפשוט יש לו כבל כזה והוא לא משתמש בו ויכול לחלוק אותו איתי
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר מצאתי גם תמונה של מה שאני מחפשיש עוד צורות של כבלים כמו שתיארתי (הקודם שנהרס)אבל זה בצעם הצורה הבסיסית שלוhttp://www.mcsnet.nl/media/svideo9pins_svideotulp.jpg
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אל תדביק פעמיים בבקשה.ואין לך מה לעשות אם זה כבל שהגיע עם הכרטיס מסך, מלבד לפנות ישירות לחברה ולהתפלל לנס שכנראה לא יקרה.ובתל אביב לא תמצא כלום.תמצא פשרת ביניים ע"י כבל חלופי.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אפשר לקנות מתאמים 9 או 7 או 4 פינים לבננהאני מכיר חנות בשם דקטה בדיזינגוף סנטרקניתי שם כזה דדבר לפני שבועיים/
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר אל תדביק פעמיים בבקשה.ואין לך מה לעשות אם זה כבל שהגיע עם הכרטיס מסך, מלבד לפנות ישירות לחברה ולהתפלל לנס שכנראה לא יקרה.ובתל אביב לא תמצא כלום.תמצא פשרת ביניים ע"י כבל חלופי.כל הרעיון זה לא להתפלל, פשוט להשיג ממישהו שאין לו שימוש בזה.ובקשר לאתר הזה של דקטה אין שם שום דבר שקשור לכבלים ומתאמים או זה רק אני?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים כל הרעיון זה לא להתפלל, פשוט להשיג ממישהו שאין לו שימוש בזה.ובקשר לאתר הזה של דקטה אין שם שום דבר שקשור לכבלים ומתאמים או זה רק אני?אין להם את זה שם באתר אבל בחנות יש להם מתאמים והם גם יכולים לנסות לאלתר משהובעיקרון גם כבל 4 פינים אמור להתאים לך
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר אין להם את זה שם באתר אבל בחנות יש להם מתאמים והם גם יכולים לנסות לאלתר משהובעיקרון גם כבל 4 פינים אמור להתאים לךתאמת היה לי מעל חצי שנה כבל רק עם 4 פינים. הלך לי הספק לפני שבועיים בערך ומאז אני מקבל תמונה עם הרבה הפרעות.ניסתי מתאם כזה כמו שתיארתי (של חבר שלי) והכל עובד טוב...קטע מוזר אבל זה הגיע למצב שאין לי ברירה אחרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.