עבור לתוכן

זקוק לעזרה בnod32

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי,

אחרי סריקה של 3 שעות 58 דקות ו53 שניות,הוא מצא לי 16 קבצים מסוכנים!

יום לפני זה הרצתי סריקה עם נוד32 מעודכן,והוא לא מצא כלום!

הידד קספרסקי!

• תגובות 43
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הורדתי את גירסת הטרייל של האנטי וירוס והוא אומר לי שאני צריך למחוק את ZA... ואני לא רוצה כי הוא פיירוול מצוין!

מה אני עושה :'( :s05: :s07:

פורסם

i was have nod32 but now kaspersky 6 i have the trail .every day i change in the clock one day back and its change!!!

from 25 days left to 26 days left damn :))) ;D

פורסם
  • מחבר

אני הורדתי את גירסת הטרייל של האנטי וירוס והוא אומר לי שאני צריך למחוק את ZA... ואני לא רוצה כי הוא פיירוול מצוין!

אתה בטוח שהתקנת kav ולא kis?

i was have nod32 but now kaspersky 6 i have the trail .every day i change in the clock one day back and its change!!!

אתה רציני?

זה באמת עובד?

פורסם

ITS THE BEST THING EVER WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 :o

but you need to update every time you do that i think :)

פורסם

אני אשאל את המפתחים... יכול להיות שבאמת אין תאימות =( אחזור עם התשובה...

חזרתי...=) לא אמורה להיות בעיה. אנשים עובדים עם KAV6 + ZA 6.1 ללא בעיות. מה הגרסה של ZA שיש לך?

פורסם
  • מחבר

אני עובד עם za+kav.

כנראה שהוא ניסה להתקין את האינטרנט סקיוריטי.

פורסם

אני התקנתי את הKAV ולא את KIS :pissed:

דבר שני הגרסא של הפיירוול שלי היא 5.5

הפיירוול הוא חינמי, לא? אז אפשר קישור להורדה של הגרסא האחרונה?

פורסם

אל תורידו לי אנטיוירוסים מהאינטרנט תקנו את הגירסאות המלאות כי אחרי זה התקמצנות על אנטיוירוס מקורי או פיירוול מקורי תביא להוצאות כבדות הרבה יותר !

פורסם

אני התקנתי את הKAV ולא את KIS :pissed:

דבר שני הגרסא של הפיירוול שלי היא 5.5

הפיירוול הוא חינמי, לא? אז אפשר קישור להורדה של הגרסא האחרונה?

זהו, אז כנראה שזאת הבעיה - הגרסה. כאן ניתן להוריד את הגרסאות האחרונות של ZA - גם את הגרסה החינמית, וגם את גרסת הניסיון של ZA PRO: http://www.zonelabs.com/store/content/company/products/trial_zaFamily/homeofficetrial_zaFamily.jsp?dc=12bms&ctry=〈=ru

אגב אני אישית לא ממש ממליץ על הגרסה החינמית - היא נותנת הגנה די בסיסית. תראה כאן למשל: http://firewallleaktester.com/tests.php הגרסה המלאה היא מצוינת לעומת זאת.

פורסם
  • מחבר

אל תורידו לי אנטיוירוסים מהאינטרנט תקנו את הגירסאות המלאות כי אחרי זה התקמצנות על אנטיוירוס מקורי או פיירוול מקורי תביא להוצאות כבדות הרבה יותר !

תוכל לתת דוגמא? למה הוצאות כבדות יותר?

פורסם

^^

הוא התכוון לזה שתצטרך לטפל במחשב, בהנחה שהוא יילך לך - בגלל שאנטי וירוס לא תקין/מקורי או משהו כזה (בולשיט).

אני אשאל את המפתחים... יכול להיות שבאמת אין תאימות =( אחזור עם התשובה...

חזרתי...=) לא אמורה להיות בעיה. אנשים עובדים עם KAV6 + ZA 6.1 ללא בעיות. מה הגרסה של ZA שיש לך?

בתור Gold Beta Tester הייתי מצפה ממך לדעת שאין כל בעיית תאימות עם ZA...

פורסם

^^

הוא התכוון לזה שתצטרך לטפל במחשב, בהנחה שהוא יילך לך - בגלל שאנטי וירוס לא תקין/מקורי או משהו כזה (בולשיט).

בתור Gold Beta Tester הייתי מצפה ממך לדעת שאין כל בעיית תאימות עם ZA...

בתור Gold Beta Tester אני יודע, אבל בתור Dmitry Perets אני יודע שיכול לטעות, ולכן בודק =)

פורסם

למה לעבוד קשה? כל מה שצריך לעשות כשנגמרת התקופה של ה30 יום זה למחוק , להריץ ניקוי רג'יסטרי ולהתקין מחדש , זה עובד מנסיון (וזה גם חוקי)

לא משנה, חשבתי שאתה מדבר על nod32 :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים