פורסם 2006 ביוני 619 שנים מחבר אוקי,אחרי סריקה של 3 שעות 58 דקות ו53 שניות,הוא מצא לי 16 קבצים מסוכנים!יום לפני זה הרצתי סריקה עם נוד32 מעודכן,והוא לא מצא כלום!הידד קספרסקי!
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אני הורדתי את גירסת הטרייל של האנטי וירוס והוא אומר לי שאני צריך למחוק את ZA... ואני לא רוצה כי הוא פיירוול מצוין! מה אני עושה :'( :s05:
פורסם 2006 ביוני 719 שנים i was have nod32 but now kaspersky 6 i have the trail .every day i change in the clock one day back and its change!!! from 25 days left to 26 days left damn )) ;D
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר אני הורדתי את גירסת הטרייל של האנטי וירוס והוא אומר לי שאני צריך למחוק את ZA... ואני לא רוצה כי הוא פיירוול מצוין! מה אני עושה :'( :s05: אתה בטוח שהתקנת kav ולא kis? i was have nod32 but now kaspersky 6 i have the trail .every day i change in the clock one day back and its change!!! from 25 days left to 26 days left damn )) ;D אתה רציני? זה באמת עובד?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים ITS THE BEST THING EVER WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 but you need to update every time you do that i think
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אני הורדתי את גירסת הטרייל של האנטי וירוס והוא אומר לי שאני צריך למחוק את ZA... ואני לא רוצה כי הוא פיירוול מצוין! מה אני עושה :'( :s05: אני אשאל את המפתחים... יכול להיות שבאמת אין תאימות =( אחזור עם התשובה... חזרתי...=) לא אמורה להיות בעיה. אנשים עובדים עם KAV6 + ZA 6.1 ללא בעיות. מה הגרסה של ZA שיש לך?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אני התקנתי את הKAV ולא את KIS דבר שני הגרסא של הפיירוול שלי היא 5.5 הפיירוול הוא חינמי, לא? אז אפשר קישור להורדה של הגרסא האחרונה?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אל תורידו לי אנטיוירוסים מהאינטרנט תקנו את הגירסאות המלאות כי אחרי זה התקמצנות על אנטיוירוס מקורי או פיירוול מקורי תביא להוצאות כבדות הרבה יותר !
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אני התקנתי את הKAV ולא את KIS דבר שני הגרסא של הפיירוול שלי היא 5.5 הפיירוול הוא חינמי, לא? אז אפשר קישור להורדה של הגרסא האחרונה? זהו, אז כנראה שזאת הבעיה - הגרסה. כאן ניתן להוריד את הגרסאות האחרונות של ZA - גם את הגרסה החינמית, וגם את גרסת הניסיון של ZA PRO: http://www.zonelabs.com/store/content/company/products/trial_zaFamily/homeofficetrial_zaFamily.jsp?dc=12bms&ctry=〈=ru אגב אני אישית לא ממש ממליץ על הגרסה החינמית - היא נותנת הגנה די בסיסית. תראה כאן למשל: http://firewallleaktester.com/tests.php הגרסה המלאה היא מצוינת לעומת זאת.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר אל תורידו לי אנטיוירוסים מהאינטרנט תקנו את הגירסאות המלאות כי אחרי זה התקמצנות על אנטיוירוס מקורי או פיירוול מקורי תביא להוצאות כבדות הרבה יותר !תוכל לתת דוגמא? למה הוצאות כבדות יותר?
פורסם 2006 ביוני 719 שנים ^^ הוא התכוון לזה שתצטרך לטפל במחשב, בהנחה שהוא יילך לך - בגלל שאנטי וירוס לא תקין/מקורי או משהו כזה (בולשיט).אני אשאל את המפתחים... יכול להיות שבאמת אין תאימות =( אחזור עם התשובה...חזרתי...=) לא אמורה להיות בעיה. אנשים עובדים עם KAV6 + ZA 6.1 ללא בעיות. מה הגרסה של ZA שיש לך? בתור Gold Beta Tester הייתי מצפה ממך לדעת שאין כל בעיית תאימות עם ZA...
פורסם 2006 ביוני 719 שנים ^^ הוא התכוון לזה שתצטרך לטפל במחשב, בהנחה שהוא יילך לך - בגלל שאנטי וירוס לא תקין/מקורי או משהו כזה (בולשיט).בתור Gold Beta Tester הייתי מצפה ממך לדעת שאין כל בעיית תאימות עם ZA...בתור Gold Beta Tester אני יודע, אבל בתור Dmitry Perets אני יודע שיכול לטעות, ולכן בודק =)
פורסם 2006 ביוני 719 שנים i was have nod32 but now kaspersky 6 i have the trail .every day i change in the clock one day back and its change!!! from 25 days left to 26 days left damn )) ;D למה לעבוד קשה? כל מה שצריך לעשות כשנגמרת התקופה של ה30 יום זה למחוק , להריץ ניקוי רג'יסטרי ולהתקין מחדש , זה עובד מנסיון (וזה גם חוקי) לא משנה, חשבתי שאתה מדבר על nod32
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.