עבור לתוכן

זקוק לעזרה בnod32

Featured Replies

פורסם

כנס ל-SETUP ב-UPDATE ותבחר אחר מרשימת השרתים.

נסה כמה עד שיעדכן.

• תגובות 43
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע מה איתכם,אצלי יש שתי תהליכים של avp,אחד לוקח2 מגה ואחד 18.

מאוד תלוי מתי אתה בודק, האם הסריקה רצה באותו רגע, האם זה מיד אחרי שהוא עלה וכו'. במצב של עבודה רגילה, כשהוא סתם יושב לו בשקט באמצע היום, הוא לוקח בסביבות 12 מגה זיכרון. NOD לוקח בסביבות 25 מגה (פה תקנו אותי אם אני טועה - אני מוכן לבדוק את זה שוב, כי אולי אני מתבלבל). Symantec, McAffee, Panda לוקחים הרבה הרבה יותר - 35-60 מגה (ואם חישבתם פחות, אז זה בגלל שלא לקחתם בחשבון את כל התהליכים =)). אבל שוב... תמיד מאוד תלוי באיזה רגע לבדוק.

אני כרגע עושה סריקה בקספרסקי,הוא כבר מצא סוס טרויאני אחד שנוד32 לא מצא.

זה יותר חשוב מ-20 מגה, נכון? =)

אגב, הייתי ממליץ לך להריץ סריקה בלילה. קספרסקי בודק מאוד לעומק, לכן הסריקה הראשונה לוקחת לפעמים יותר מדי זמן, יותר מנוד ושאר האנטי-וירוסים.

פורסם

מישהו פה נתן קישור להורדת גרסת הטרייל של קספרסקי וראיתי שיש internet security ויש anti virus, מה אני צריך להוריד ומה ההבדלים?

פורסם

אתה צריך את ה antivirus

ה internet securety זה פיירוול

פורסם

Dan 2.0, נוספה לך אזהרה על בקשת warez.

פורסם

נוד32 לוקח בדיוק 5 מגה. הנה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה זה משנה??????????

כמעט לכל אחד היום יש ג'יגה זיכרון אז לא יזיז לו אם האנטיוירוס יקח עוד 5 מגה זיכרון!

פורסם

מישהו פה נתן קישור להורדת גרסת הטרייל של קספרסקי וראיתי שיש internet security ויש anti virus, מה אני צריך להוריד ומה ההבדלים?

KAV6 = FileAntivirus + WebAntivirus + MailAntivirus + ProactiveDefense

KIS6 = KAV6 + Firewall + AntiPhishing + AntiDialer + Ad-blocker + Popup blocker + AntiSpam

פורסם

אז עדיף את האינטרנט סקיוריטי?

יש לי כבר פיירוול של ZA אז זה משנה?

פורסם
  • מחבר

זה מגיע בלי אנטיריגול?

פורסם

אצלי זה על 20.. (אחרי סריקה) זה משנה?

פורסם

אז אני מצטער, כנראה באמת בדקתי תוך כדי סריקה או משהו. זה גם היה לי חשוד שנוד לוקח 25 מגע, כי הוא הרי כתוב באסמבלר... אז תודה על התיקון!

הנה קספרסקי 6 אצלי (זה Internet Security, הכל דלוק, אבל כמו שאמרתי, זה לא תמיד כזה טוב, בד''כ זה 12 מגה. כמובן שזה לא הבדל קריטי בכל מקרה):

[attachment deleted by admin]

פורסם

אצלי זה על 20.. (אחרי סריקה) זה משנה?

לא כל כך =) חכה קצת, זה ירד. אבל בכל מקרה, אל תתיחס לזה יותר מדי %)

זה מגיע בלי אנטיריגול?

KAV מגיע בלי, KIS מגיע עם.

אז עדיף את האינטרנט סקיוריטי?

יש לי כבר פיירוול של ZA אז זה משנה?

אם אתה רוצה להמשיך להשתמש ב-ZA, אז אתה לא צריך KIS, כך KAV.

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שkav6 כולל בתוכו סורק רוגלות.

עובדה שהוא מצאה לי adaware וסוסים טרויאנים.

פורסם

אמרו לי שkav6 כולל בתוכו סורק רוגלות.

עובדה שהוא מצאה לי adaware וסוסים טרויאנים.

זה כן, בוודאי! הוא תופס adware, spyware וכד' כמו שצריך (מצא אצלי מה שלא מצא ad-aware אגב...). פשוט ב-KIS יש גם מודול שנקרא AntiSpy, חשבתי שאתה מדבר עליו. זה מודול שתופס אתרי phishing, וגם חוסם חלונות צצות ו-banners. טוב, השם AntiSpy לא ממש מתאים לו =)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים