פורסם 2006 ביוני 619 שנים קיים המשחק הזה בכלל??? יש לי תמונה שלו בגלל זה אני שואל אם יצא: http://img103.imageshack.us/img103/247/diabloiii9tu.jpg בדקתי גם באתרי סיקורים היה רשום עליו אבל בלי תוכן...
פורסם 2006 ביוני 619 שנים יוצא Hellgate London. מן משחק מודרני בסגנון דיאבלו מבית האנשים שעשו את המשחק.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים לצערי אני חושב שגם Starcraft לא יצא לעולם...Hellgate London ראיתי את הטריילר,נראה מצוין אבל זה מבית Blizzard?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מה...לא ידעתי שהתכוונו ליצור עוד 100 משחקי המשך לSC1 ולExpansion Pack שלו..
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מדהיםםם בדיוק היום נכנסתי לאתר של בליזארד לראות מה חדש (לא עשיתי את זה אולי שנה) כי סקרן אותי אם יש משחקים חדשים שהם מתכננים... אגב, לא מצאתי שום דבר מעניין במיוחד...
פורסם 2006 ביוני 619 שנים לבליזארד יש נטיה מעצבנת במיוחד לשים תמונה ענקית בעמוד הראשי של האתר שלהם יום לפני שהם מודיעים על משחק חדש.בדרך כלל שבועיים אחרי זה המשחק כבר נמצא בחנוית.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אני חושב שאתם לא מבינים את הראש של המנהלים בבליזארדיש לך תרנגולשמטיל ביצי זהב שנקרא WOWהם השקיעו בו את כל המיץ ... ורואים שעם הקסם של בליזארד וכל הכסף שהם גייסו יצא משהו נחמד מאודעכשיו WOW הוא בעצם RPG בדיוק כמו DIABLO רק הרבה הרבה יותר טובנכון ... גם לי חסרה קצת העלילה...אבל במחינת המשחקיות לקחו כל מה שטוב מDIABLO ושיפרו
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מה? מתי ביטלו את גוסט? אני כבר שנים מחכה למשחק הזה! וכבר היו ממנו תמונות וטריילרים.. למה ביטלו אותו?
פורסם 2006 ביוני 619 שנים מה? מתי ביטלו את גוסט? אני כבר שנים מחכה למשחק הזה! וכבר היו ממנו תמונות וטריילרים.. למה ביטלו אותו?גוסט בוטל לפני חודשיים בערך.למה? ענית על זה בעצמך.המשחק היה אמור לצאת לקונסולות (XBOX+PS2) ובליזארד ידועה בתור חברה שמוציאה כותרים בזמן כפול מכל חברה אחרת.מי ישקע היום מיליונים בהשלמת פיתוח+שיווק של משחק שיוצא לפטפורמות שיוצאות מהשוק + מיושנות מכל הבחינות?האיטיות שלהם עלתה להם בפרוייקט הזה ומגיע להם.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים לא מגיע להםשיקחו כמה זמן שהם רוציםיצירת אומנות מדהימה כמו דיאבלו באה פעם ב10 שנים וזה אוליזה משחק כל כך טוב שזה מדהים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.