פורסם 2006 ביוני 1219 שנים אל תקנה באי ביי.גם אני מזמין משם המון.אתה תצטרך לשם מע"מ 100% ולפי המחירון של המחשב בארץ (אל תדאג הם לא מפגרים שם הם ידאגו כבר שתשלם והרבה)!!!http://62.219.95.10/MisimMeruk/TaxesConc.aspxבנוסף לכך לך תדע מה יקרה עם המשלוח לארץ. נייד זה דבר עדין בקלות יכול להישבר מסך או כל דבר אחר. ומה תעשה אז? הרי אין לך אחריות...
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים אתה יכול גם לחשוב על הניידים של אפל הם אחלה והרמה שלהם ממש טובה (אני חושב :-\)נ.ביש לך מישהוא שגר בחו"ל? אם כן זה לא יהיה בעיה כשהוא יבוא לבקר הוא יכול להביא לך את זה בלי מע"מ ובלי מכס
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים אתה יכול גם לחשוב על הניידים של אפל הם אחלה והרמה שלהם ממש טובה (אני חושב :-\) נ.ב יש לך מישהוא שגר בחו"ל? אם כן זה לא יהיה בעיה כשהוא יבוא לבקר הוא יכול להביא לך את זה בלי מע"מ ובלי מכס לא נראה לי שלאפל יש מה להציע בקטע הזה [ltr]keep in mind, no hebrew keyboard...[/ltr] לך זו לא תהיה בעיה הא!
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים לצרוב עיברית על מקלדת זה שטויות, איזה 200-250 ש"חואפל מתאים למי שצריך את זה (את התוכנות הספציפיות שלהם כמו final cut), אחרת הם נוטים להיות יקרים למדי ולא משתלמים..
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים כן אבל אם הוא קונה בחול אז זה הכי מישתלם כי זה בא אם הכל מוכן ולא צריך ליקנות כלום ואפשר (אם רוצים) לשים גם XP שזה ממש טוב אתה מקבל הכל מ2 העולמות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.