פורסם 2006 ביוני 619 שנים הוא קצת יותר אני חושב, אבל זה לא חשוב בכלל ... אתה הייתה רציני שזה לא כבד !! נראה אותך מסתובב בחול עם 20 קילו וארגז שאתה לא יכול לדחוף בשום תיק אפשרי
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אני לא מבין מה הבעיה להסתובב עם ארגז ענקי ששוקל 20 קילו בחו"לזה לא שאי אפשר להרים את זה וזה כבד מדיאחותי רק 17 קילו ואני יכול להסתובב איתה על הידיים כל היום בלי בעיה
פורסם 2006 ביוני 719 שנים לא אבל הקרטון של הרמקולים שלי כן ובשביל כמה אינצ'ים זה לא אמור להיות יותר כבד
פורסם 2006 ביוני 719 שנים לאחותך יש אחלה נקודות אחיזה לעומת קרטון מרובע וחלק.(ואני מתכוון ברצינות, בלי כוונה שתעלב או משהו - ממש לא)
פורסם 2006 ביוני 719 שנים משהו מוזר:למה להשקיע 750 על X-Fi(מי שמתכנן חיבור דיגיטלי לZ5500) כשבסופו של דבר מחברים בדיגיטלי והעיבוד נעשה בDAC של הרמקולים(במקרה זה Z5500)גם אני מופתע שבDAC שבZ שומעים יותר טוב הרי בX-FI אמורים לשמוע יותר טוב לא?גם אני שמעתי את השילוב הנ"ל ושומעים יותר טוב בדיגיטלי מאשר באנלוגי(גם לפי הרבה ביקורות) למישו יש הסבר? לשפוך 750 שקל על כרטיס שתפקידו להעביר תזרימים דיגיטליים זה גם כרטיס ב200 שקל עושה
פורסם 2006 ביוני 719 שנים מחבר כי יקח לי זמן לקנות את הZ5500. תאימות למשחקים כמו של הX-fi אין בכל כרטיס
פורסם 2006 ביוני 719 שנים אחי אם אתה הולך לשחק את המשחק titan quest שהוא rpgיש שם תמיכה בx-fi שנמצא בדרישות המומלצות!איזה מגניב עוד מעט כל משחק יתמוך בכרטיס
פורסם 2006 ביוני 719 שנים Dandisc, עיבוד הסראונד למשחקים נעשה ע"י הכרטיס ולכן סראונד למשחקים משתמש ביציאה האנלוגית.אם אתה מנגן סרטי DVD אז באמת יש שימוש ביציאה הדיגיטאלית ופה אין הבדל בין כרטיס פשוט ליקר מפני שלא מתבצע עיבוד של הצליל ע"י הכרטיס.
פורסם 2006 ביוני 719 שנים יש הרבה אנשים שאומרים שהx-fi הוא אודיג'י 2 ZS בשם אחר ומחיר יקר יותר אבל זה בכל לא נכוןזה כרטיס שמיועד למי שיש לו סראונד כדי לשמוע מה באמת הכרטיס מציע וכרטיס שמיועד להביא את חווית המשחק הכי מציאותית שיש על ידי כל מיני אלגוריתמיםוטכנולוגיות שיכולתם למצוא בעבר בכרטיסים כמו game theater xp(macro fx למשל)רק שהם יותר משופרים
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר שיחקתי היום BF2 וNFS Most wanted ושומעים מטורף! שומעים את היריות ממש חד. רק ברגע ששיניתי בBF2 את האודיו לאיכות הכי גבוהה לקח למשחק כמה דקות לטעון!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.