פורסם 2006 ביוני 519 שנים מה אתם אומרים על הzalma rrseratron 1 plus??הוא יחזיק את הקונרו החדשים שעמדים לצא +כרטיס מסךובלי מאווררים בכלל במארז חוץ מזה של הספק???
פורסם 2006 ביוני 519 שנים אני לא יודע בקשר למעבד וכרטיס המסך אבל אני חושב שאם לא יהיו לך מאווררים במארז ותנסה לעשות OC משהו רע יקרה ללוח שלך...כמויות החום שנפלטות מהחלקים האלה (הלוח אם והצ'יפסט) היא עצומה... אני במארז גדול עם 6 מאווררים עומד על טמפ' של 35-40 ללוח ו 48-50 לצ'יפסט וזה עוד במנוחה...
פורסם 2006 ביוני 619 שנים ה 1 פלוס יותר גרוע מהרזורייטור הרגיל, שגם ככה לא משהואל תתקרב לזבל היקר הזה
פורסם 2006 ביוני 619 שנים אז מה כן מומלץ? אני מעוניין ברכישה של מערכת קירור מים. בתקציב של עד 1300 ש"ח בערך. מה מומלץ ביותר ויניב תוצאות מכובדות ביותר? אני יודע שיש של לקרוסאיר, מערכת מים די ישנה מה דעתכם : Corsair HC200EX-1001 WATER COOLING ? ראיתי גם הרבה של טרמלטייק, אבל כל האלה שעולות 500 שקל בערך לפי מה שהבנתי גרועות ביותר. אבל יש מערכות חיצוניות דומות לקרוסאיר של טרמלטיק ושל קולמאסטר ראיתי גם. מה אתם ממליצים, ואשמח לשמוע פרטים ומידע בנושא. תודה, רן.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים תבנה לבדמשאבה 400- 500 שקל לא טבולה ו100 - 250 שקל טבולהבלוק למעבד 400 שקל לבלוק פצצה ו200 לבלוק פחות טוברדיאטור של אופנוע ישן 100 שקל גגצנרת מאווררים נוזל קירור ומחברים לצנרת עד 300 שקל ויש לך מערכת חיה
פורסם 2006 ביוני 619 שנים תודה על ההצעה, אני חושב שאני יודע את המידע הזה. ואם שאלתי על המלצות לגבי מערכת מוכנה לקניה, זה לא נראה לך מיותר לרשום לי כזה דבר? : אם הייתי מבקש המלצה למערכת קירור מים קנויה/בניה, חלקים וכדומה, הערתך הייתה במקום. אך מכיוון שרשמתי הודעה להתייעץ על אחת בנויה, תגובתך ממש לא במקום אז לא תודה על ההצעה. ואם יש לך משהו ענייני לרשום תרשום. רן.
פורסם 2006 ביוני 619 שנים צודק מצטער שהגבתי לך ותקנה מערכת מוכנה ב1300 שקל ואחר תבין שהיא בכלל לא משהו ושבעצם חילחלו אותך והשחילו לך מוצר לא משהו בכלל ואז תתחיל לשפר אותה תחליף משאבה ובלוק ואז גם צנרת ורדיאטור וגם זה לא יעזור אבל לא נורא זה טוב ללמוד מהטעויות של עצמך ולא מהטעויות של אחרים בהצלחה חבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.