עבור לתוכן

סחטיין על הביקורת על ה7950*2

Featured Replies

פורסם

לדעתי הכי טוב X1900XT בסביבות ה 2700, ולתת לו ב OC

D:

גם לדעתי.

אני בונה על אחד במערכת הקונרו העתידית שלי.

רק צריך לדאוג לו לקירור טוב (ושקט ליתר שינוי ממה שהוא מגיע איתו) ואני מסודר. :xyxthumbs:

פורסם

חבל לך הוא לא משתלם , הוא יתיישן בדיוק מתי ש1800XT \ 7900GT ייתיישנו

והוא עולה 700 שקל יותר...

בכל מקרה , תודה על הביקורת הנפלאה , תמשיכו כך!

פורסם

הוא אמר שהוא בונה על X1900XT

פורסם

מצטרף ל 3 התגובות מעליי

הכרטיס הזה לא שווה את ה 700 שקל מעל X1900XTX

גם דורש לוח SLI, גם פליטת חום איומה לתוך המארז (והכרטיס עצמו חם מאוד!), וגם יקר X_X

לפחות הוא לא רועש.

לדעתי הכי טוב X1900XT בסביבות ה 2700, ולתת לו ב OC

D:

אתה טועה בגדול,ראשית הוא לא דורש לוח SLI ( שלא לומר שכרגע חוץ ממשחק אחד FEAR בכל יתר המשחקים לא ניתן לשחק בתצורת SLI עם הכטיס הנ"ל ולא בטוח שזה בכלל יתאפשר או יהיה כדאי בעתיד )

ושנית גש לאתרים בחו"ל שפירסמו סקירות על הכרטיס ( ושמיותר לציין שההשוואות בתוך הסקירות היו רלבנטיות לכרטיס ) ותראה בעצמך שה- 7950 אוכל את ה - X1900XT לארוחת בוקר ככל שהרזולציות

גבוהות יותר ובהפרשים של 20% ומעלה.

בשורה התחתונה מה שאני רוצה לומר שהביקורת בגדול מטעה ועוסקת בהשוואות לא רלבנטיות,בכל הסקירות בחו"ל הכרטיס מנצח בגדול וזה בא לידי ביטוי בעיקר ברזולציות מ - 1600 ומעלה ובהפעלת הפילטרים ברזולציות הנ"ל.

פורסם

אתה טועה בגדול,ראשית הוא לא דורש לוח SLI ( שלא לומר שכרגע חוץ ממשחק אחד FEAR בכל יתר המשחקים לא ניתן לשחק בתצורת SLI עם הכטיס הנ"ל ולא בטוח שזה בכלל יתאפשר או יהיה כדאי בעתיד )

ושנית גש לאתרים בחו"ל שפירסמו סקירות על הכרטיס ( ושמיותר לציין שההשוואות בתוך הסקירות היו רלבנטיות לכרטיס ) ותראה בעצמך שה- 7950 אוכל את ה - X1900XT לארוחת בוקר ככל שהרזולציות

בשורה התחתונה מה שאני רוצה לומר שהביקורת בגדול מטעה ועוסקת בהשוואות לא רלבנטיות,בכל הסקירות בחו"ל הכרטיס מנצח בגדול וזה בא לידי ביטוי בעיקר ברזולציות מ - 1600 ומעלה ובהפעלת הפילטרים ברזולציות הנ"ל.

צודק 100%... גם מישי אמר ש ה 1900 XTX חזק יותר אם נעשה לו אוברקלוקינג טועה כי ה GTX 2 בעל אפשרות אוברקלוקינג חזקה ומשעמותית ואין לעשות השוואה בין כרטיס מומהר וכרטיס לא , GTX2 באמת תותח והמחיר שלו טוב יחסית לביצועים ולמי שרוצה להכין מחשב חזק לעתיד (לקנות עוד אחד בעתיד..)...

פורסם

חהל מאוד מאוד שלא השתתפו 79GT/X :nixweiss:

בכל מקרה יחבית הכרטיס הזה ממש ממש זול, אבל הוא די מאכזב אולי אם היו משווים עם OC אז הוא יותר מרשים.

בסך הכל למי שקונה מחשב ב15אלף לא נראה לי חוסך בין 700 שקל

פורסם

א. מזה AIF/FSAA?

ב. שאר הכרטיסים בבנצ'מארקים הם זוג? זתומרת הX1900XTX נבדק שהוא שתיים פועלים בקרוספייר?

ג. מה המחיר שלו בארץ ומתי יגיע?

פורסם

הכוונה ל-AF.

המשמעות Anisotropic Filtering שזה פילטר דרפי (כשמו) שמאפשר בגדול לראות פרטים מדוייקים למרחק גדול יותר, במערכת מוגבלת כמו המחשב (הכוונה שהדיוק שלה לא אינסופי).

FSAA זה Full Screen Antialiasing שזה עוד סוג של פילטר שמסתיר את הפיקליזציה שנוצרת בתלת מימד (שוב, כי המסך שלך עם צפיפות פיקסלים סופית ולכן נוצרות טעויות והמטרה של זה לצמצם אותן).

עד כמה שאני יודע הוא כבר הגיע לארץ, ומחירו 4000.

פורסם

הוא דורש מאוד לוח SLI. לא קשור שזה חיבור אחד. תקרא קצת על SLI ותבין |:

גם כרטיסים כפולי ליבה שמשתמשים ב PCB אחד דורשים לוח SLI

פורסם

הוא דורש מאוד לוח SLI. לא קשור שזה חיבור אחד. תקרא קצת על SLI ותבין |:

גם כרטיסים כפולי ליבה שמשתמשים ב PCB אחד דורשים לוח SLI

אז אני מציע לך ללכת ולבדוק באתרים בחו"ל שנותנים סקירה על הכרטיס הנ"ל ולהיווכח שהוא לא דורש לוח SLI אלא אם אתה מתכנן בעתיד להוסיף עוד כרטיס,ככרטיס בודד הוא לא דורש SLI וזה בוודאות של 100% ואחרי שתבדוק אותי אני מצפה שתבקש סליחה ;)

ומכיוון שהתעצלת לבדוק לפני שאתה משחרר הצהרות חסרות כיסוי קבל לינק ( קרא את שתי הפיסקאות הראשונות,זה באנגלית וללא ניקוד ,אני מקווה שתסתדר ;)

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2769

פורסם

סתם פסולת לטחונים מה שנקרא, עוד פחות מחצי שנה יוצאים הכרטיסים החדשים עם אפקטים אחרים והכרטיס הזה כבר לא יהיה רלוונתי ולא יהיה שווה לקניה גם 1500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

:lol:

הוא לא יעלה גם עוד שנה 1500 שקל

פורסם

אז אני מציע לך ללכת ולבדוק באתרים בחו"ל שנותנים סקירה על הכרטיס הנ"ל ולהיווכח שהוא לא דורש לוח SLI אלא אם אתה מתכנן בעתיד להוסיף עוד כרטיס,ככרטיס בודד הוא לא דורש SLI וזה בוודאות של 100% ואחרי שתבדוק אותי אני מצפה שתבקש סליחה ;)

הוא צודק הבחור ;D , זה באמת משחרר אותך בצורה מסוימת - כלכלית בעיקר...

פורסם

גם לדעתי.

אני בונה על אחד במערכת הקונרו העתידית שלי.

רק צריך לדאוג לו לקירור טוב (ושקט ליתר שינוי ממה שהוא מגיע איתו) ואני מסודר. :xyxthumbs:

1. ל 1800XT יש קירור טוב?

2. הקרור ממש רועש? (אני לא מתכנן OC)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים